GT540M Ekran Kartını Sildim

Ya arkadaşım şu konuyu bir kere okuyun. Arkadaşa format dışı bir yol olsa onu önerirdik değil mi ? Her şeyi yaptırdık ama şuan için ki tek yol FORMAT !

Her sorunda format attirarak bilgisayarcıyım diyerek geçinen insanlar var. Benimki sadece bi öneri. Format at demek kolay. Alternatif yollar onermek gerek.

Fazla sayıda ekran kartı bozulmasına tanık olmuş biri olarak bugüne kadar gözlemlediğim; ekran kartınızı aygıt yöneticisinden kaldırdığınızda geri getiremiyorsanız bozulmasına yakın bir zamanda bunu yapmış olma ihtimaliniz yüksek. Yani geri gelmiyorsa eğer birkaç hafta daha kullanabilecekken hemen gitmesine izin vermiş olabilirsiniz. Sanırım henüz 2 yıllık bir model, bozulmamış olmasını ümit ediyorum. Yine de bozulduysa lütfen fırına atmayın, bozulduğuna emin olduktan sonra 3-4bin liralık lehim tezgahı olan iyi bir bilgisayarcıda reballing yaptırın.

Her sorunda format attirarak bilgisayarcıyım diyerek geçinen insanlar var. Benimki sadece bi öneri. Format at demek kolay. Alternatif yollar onermek gerek.

İyiki siz o insanlardan değilisiniz. Sizler sayesinde arkadaşın ekran kartı yerine geldi. Aynı sorunu yaşadım diyorum göremiyor musunuz? Sizce arkadaşı başımdan savıp direk format at demiş gibi mi anlaşılıyor yazdığım mesajlardan?

Ekran kartında hiçbir sorun yok. Bozulma ile alakası falan YOK. NVIDIA sürücülerini yüklerken bu problem ortaya malesef çıkabiliyor. Aygt yöneticisinden silindiği için sürücü aygıtı bulamıyor ve bu yüzden kurulamıyor. Sorunu yaşayan arkadaşım, korkmana gerek yok. Format atarsan düzelecek. Ekran kartında bir problem yok. (Yani bu probleminle ilgili. )

Olay şu ki, herkes her lafı yanlış anlıyor sen gibi. Benim anlatmak istediğim format diyeceginize bilmiyorum demeniz daha mantıklı bilmiyorum diyebilmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatamıyor muyum? Ben de formattan başka yolu olmadığı için format diyorum. Herşeyi Windows içinden düzeltemezsiniz. İyi sizin dediğinizi yapsın, çözüm bulunana kadar -varsa tabi- ekran kartını kullanamasın.

Arkadaşlar kusura bakmayın cezam vardı yazamadım. Lütfen benim için kavga etmeyin yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Herkesin dediğini denedim fakat Berke Kan isimli arkadaşımızın dediği gibi maalesef format atacağım çünkü başka yolunu bulamadım. Bilgisayar aygıtı görmediği için hiçbir sürücü yüklenemiyor maalesef.

Hepiniz bir şey bilmeden atlıyorsunuz eğer driver silindiyse sitesinden yeni bir tane (indirip) kurmalısın zaten eğer olmaz ise teknik destek alın.
Yok efendim Windows 8.1 kur.
Yok efendim tarat arkadaşlar ne alakası var arkadaşın ekran kartı cihazda çalışır halde değil nasıl taratıp bulsun.
Lütfen her şeyi biliyorum diye boş konuşmayın.

Biz farklı bir şey mi dedik acaba ? Temiz bir format atılması gerekiyor kartın yineden devreye girip IS tarafından tanınması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…