GT540M ile L.A. Noire Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan afro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5.506

afro

Kilopat
Bilgisayarım Acer aspirine 5712G.

Özellikleri:

• 4 DDR3 Bellek
  • İNTEL CORE i5 460M
  • GEFORCE GT540M 1GB Ekran kartı

Laptopumun özelliklerı iyi olmasına ragmen L.A. Noire oyunu kasıyor. Sıkıntı oyunda mı?

Ekran kartında GB miktarının önemi yoktur ve insanları kazıklanmak için kullanılır. Benim bilgisayarımda GTX 460M olduğu halde oyun biraz kasıyor. Tabi ben bütün ayarları kökledim ve Full HD çözünürlükte oynuyorum örnekteki gibi :)

Bir de oyunum orijinal ve Steam'den 5 TL'ye aldım...

ClBBzuq.jpg

Oyunun ve ekran kartı sürücünüzün sürümü nedir?

Benim GEFORCE GT540M 1GB, oyunun istediği:

Video Card: NVIDIA GeForce® 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce® GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB.

o Card: NVIDIA GeForce® 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce® GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB

Senin ekran kartın mobil, oyunun dediği minimum sistem gereksiniminde yazan kart masaüstü... Yani o yere göğe sığdıramadığın, CUDA destekli, 1 GB ekran kartın, 8600 GT'den hızlı değil. Kart modelleri istenmedi senden. Sürücü ve oyun sürümünü yazmadıkça bi arpa boyu yol katedemeyiz.

Senin ekran kartın mobil, oyunun dediği minimum sistem gereksiniminde yazan kart masaüstü... Yani o yere göğe sığdıramadığın, CUDA destekli, 1 GB ekran kartın, 8600 GT'den hızlı değil. Kart modelleri istenmedi senden. Sürücü ve oyun sürümünü yazmadıkça bi arpa boyu yol katedemeyiz.

Recep abi gerçekten de GT 540M, 8600 GT den daha hızlı,iyi değil mi? Sonuçta 8600 GT seneler öncesinin kartı 4-5 yıl önce olsa gerek. GT540M mimarisi,5 serisi olması daha iyi olmasını gerektirmez mi?

- - - Güncellendi - - -

şimdi ne yapmalıyım anlamayadım.

Anlamayacak bir şey yok. Senden ekran kartı sürücü ve oyun sürümünü istediler. Masaüstüne sağ tıkla, Nvidia denetim masasına gir, açılan pencerede sol altta sistem bilgileri var gir ona, Sürücü sürümünü yaz buraya.

peki şimdi ne yapmalıyım anlamadım hangı pachi yüklemeliyim.yüklersem çalışırmı

- - - Güncellendi - - -

sürücü sürümü:261.21
toplam kullanabilir grafik:2651 mb
ayrılmış video belleği : 1024 ddr3

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı