GT540M laptopa Windows 10 kurulur mu?

oyuncu81

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben laptopuma Windows 10 kurmak istiyorum ama sorun çıkıyor. Laptopumu açtığımda Windows 10 açılıyor ama açıldığında siyah ekranda kalıyor bilgisayar siyah ekran da duruyor ve hiç açılmıyorç güç tuşuna basınca uyku moduna geçiyor uyku modundan çıktığında laptop açılıyor tıpkı şu gönderdiğim video gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O videodaki laptop benim laptop aynı laptop laptopum özelikleri şunlardır = RAM 6 GB işlemci Intel Core i5 2.nesil ekran kartı GeForce GT540M lütfen sorunun çözümünü bular mısınız sizi seviyorum.

Siyah ekran gelince fare imleciniz ekranda beliriyor mu?

Tahmin edeyim laptopun markası Casper ve anakartı da Pegatron Corporation A15.

O siyah ekran sorunu Windows dosyaları bozuk olmasından kaynaklanıyor. Tekrar Windows 10 indirip temiz bir şekilde kurun.
Yani kurulur, kurulmaz gibi ama kurmak istiyorsan böyle dene.

Güç seçeneklerinden hızlı başlatma seçeneğini kapatarak dener misiniz?

Aynı laptop bende de var ve arada aynı sorunu bende yaşıyorum ama yedek PC olduğu için pek takmıyorum, uyku modunda alıp tekrar açıyorum. Windows 7 de problem çıkartmıyor. İstersen Windows 7 kullanmayı deneyebilirsin.

Fare imleci yok ve bilgisarayım MSI CX60DX

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…