Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #1 Sistem: GT540M. i5-2410M. 6 GB RAM. Daha önce açılıyordu şu an açılmıyor.
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 17 Ekim 2020 #2 Hata falan veriyor mu? Veriyorsa ne yazıyor? Artı 0 Eksi
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 17 Ekim 2020 #3 HD Graphics ile açılmaya çalışıyor olabilir girerken sağ tık yapıp "Grafik işlemciyle çalıştır" menüsüne gelip NVIDIA kartı seçin. Artı 0 Eksi
HD Graphics ile açılmaya çalışıyor olabilir girerken sağ tık yapıp "Grafik işlemciyle çalıştır" menüsüne gelip NVIDIA kartı seçin.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Ekim 2020 #4 Çok açıklayıcısınız. Beliren hata vb. yok mu? Size sadece "sürücüleri güncelle" diyebilirim. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 17 Ekim 2020 #5 Tarık AVCI dedi: Sistem: GT540M. i5-2410M. 6 GB RAM. Daha önce açılıyordu şu an açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows grafik ayarlarından ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tarık AVCI dedi: Sistem: GT540M. i5-2410M. 6 GB RAM. Daha önce açılıyordu şu an açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows grafik ayarlarından ayarlayabilirsiniz.
KS KS Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #6 baran_basaran dedi: Çok açıklayıcısınız. Beliren hata vb. yok mu? Size sadece "sürücüleri güncelle" diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hata olsa yazarım hata falan yok sadece istemcide açılıyor gösteriliyor istemci yok oluyor sonra geri gleiyor. Ediday dedi: Hata falan veriyor mu? Veriyorsa ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Vermiyor. PossibleTurco dedi: HD Graphics ile açılmaya çalışıyor olabilir girerken sağ tık yapıp "grafik işlemciyle çalıştır" menüsüne gelip NVIDIA kartı seçin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremedi NVIDIA denetim masasından yapsam olur mu? Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Çok açıklayıcısınız. Beliren hata vb. yok mu? Size sadece "sürücüleri güncelle" diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hata olsa yazarım hata falan yok sadece istemcide açılıyor gösteriliyor istemci yok oluyor sonra geri gleiyor. Ediday dedi: Hata falan veriyor mu? Veriyorsa ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Vermiyor. PossibleTurco dedi: HD Graphics ile açılmaya çalışıyor olabilir girerken sağ tık yapıp "grafik işlemciyle çalıştır" menüsüne gelip NVIDIA kartı seçin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremedi NVIDIA denetim masasından yapsam olur mu?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 17 Ekim 2020 #7 Tarık AVCI dedi: Hata olsa yazarım hata falan yok sadece istemcide açılıyor gösteriliyor istemci yok oluyor sonra geri gleiyor. Vermiyor. Öyle bir seçenek göremedi NVIDIA denetim masasından yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende GT 540M kullanıyorum var o dediğim seçenek aygıt yöneticisinden bakın bir ünlem falan var mı kartın üzerinde. Artı 0 Eksi
Tarık AVCI dedi: Hata olsa yazarım hata falan yok sadece istemcide açılıyor gösteriliyor istemci yok oluyor sonra geri gleiyor. Vermiyor. Öyle bir seçenek göremedi NVIDIA denetim masasından yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende GT 540M kullanıyorum var o dediğim seçenek aygıt yöneticisinden bakın bir ünlem falan var mı kartın üzerinde.
KS KS Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #8 PossibleTurco dedi: Olması lazım. Bende GT 540M kullanıyorum var o dediğim seçenek aygıt yöneticisinden bakın bir ünlem falan var mı kartın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Ünlem yok bende bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Artı 0 Eksi
PossibleTurco dedi: Olması lazım. Bende GT 540M kullanıyorum var o dediğim seçenek aygıt yöneticisinden bakın bir ünlem falan var mı kartın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Ünlem yok bende bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.