skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2014 #11 1. resimde yükseğe çekilmiş olması onu düşük yaparsanız mouse yardımıyla sorun çözülür diye düşünüyorum.
1. resimde yükseğe çekilmiş olması onu düşük yaparsanız mouse yardımıyla sorun çözülür diye düşünüyorum.
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 27 Nisan 2014 #12 skyorv dedi: 1. resimde yükseğe çekilmiş olması onu düşük yaparsanız mouse yardımıyla sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ?
skyorv dedi: 1. resimde yükseğe çekilmiş olması onu düşük yaparsanız mouse yardımıyla sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ?
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #13 rinkull dedi: Anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Ayarların yüksekte, düşük olana tıklayın. Kasıntı olmadan oynayabilirsiniz.
rinkull dedi: Anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Ayarların yüksekte, düşük olana tıklayın. Kasıntı olmadan oynayabilirsiniz.