Sorunsuz çalışır ama çok da yüksek bir performans alamazsın.
Hocam anlamadığım şey ortada bir şey var ki Zotac bahsettiğiniz kadar iyi bir marka değil. Birçok insan bunu biliyor. Neden kendi aldığınız markayı övme zorunluluğu hissediyorsunuz? Örneğin 970A chipset marka anakart aldım, memnunum ki zaten olunmayacak bir durum yok. Ancak biliyorum ki M5A97 almalıydım. Aldığım zamanda bundan haberim bile olmadığından böyle birşey yaptım. Pişman mıyım. Biraz da olsa evet. Olsa daha iyi olurdu. Yani söylemek istediğim şu siz onu aldınız diye onun iyi olma zorunluluğu yok.
HD6670 ile bir sorun yaşamazsınız. Ancak aşırı bir performans da beklemeyin. Şöyle birşey var ki bütçe çok düşük, o fiyata da daha iyisi var mıdır? Sanmıyorum.Belirttiğiniz sistemin biraz daha düşüğüyle (Dual Core E5500) ve ekran kartının bir düşük modeli olan HD6570 ile GTA 4 High, BF3 medium seviyesinde oynanıyor.
Sizce ben Zotac'tan başka marka düşünmediğimimi sanıyorsunuz ? Ben önceden Asus seçmiştim. Fiyatı tabi benim aldığımda bütçemi aşıyordu. Bende Zotac'a yöneldim. Bende duymuştum. Herkes'in Zotac kötü dediğini. Ama aldığımda sadece saat hızı azdı. Onuda Zotac'ın yaptığı bir yazılım ile tık, Asus'un düzeyine getirdim. Sıkıntısız kullanıyorum. Herkes diyor'ki Zotac kötü. Bazen demek istiyorum. Sen Zotac'ı kullandınmı'da yorum yapıyorsun. Evet önceden baya sorunlu ürünler üretiyorlardı. Bunu artık GTX 5xx serisinden sonra kendi soğutmaları ile kullanıyorlar. Sizde Zotac kullanmışsınız. Ama hangi ürünü kullandınız bir bilgi vermiyorsunuz. Eski ürünleri cidden sıkıntılıydı. Şimdi diyebilirsiniz kendi kullandığınız ürünü hala savunuyorsunuz diye. İstediğinizi diyebilirsiniz. Ben Zotactan memnunum. Ve sonuna kadarda önereceğim!
Hocam adamlar referans tasarım üretiyor ne konuşuyorsun sen? Neyin soğutmasından bahsediyorsun? Sen ona OC yaparak Asus'un seviyesini falan yakalayamazsın. Asus ~ MSI > Gigabyte >>>>> Zotac bu böyledir ya. İyi ki almışsın şunu. Hani yolla onu bana sana Asus alalım ya.
Hocam ne yalan söyliyim bende zotac markadan çok çektim. Bundan 3 sene önce Zotac gtx 560 satın aldım.
Evinizin adresini yollayın size gözlük yollayım. Sizce bu Referans Tasarımmı !!
Hocam ne yalan söyliyim bende zotac markadan çok çektim. Bundan 3 sene önce Zotac gtx 560 satın aldım.
Ekrankartı bozuk çıktı. Sorunu, oyuna girdiğim zaman makine yeniden başlatıyordu. Birebir değişime gönderdim kullanıcı hatası olabilir dediler ve Zotacın Türkiye yetkili firmasına gönderdiler. Adamlar beni aradı ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Uzun süreli bir telefon savaşı sonucunda birebir değişimi başardım. Yeni gelen kart ise acayip ısınıyordu. Ayrıca Alien vs Predator oyununda efektleri sona dayadığım zaman kasmamasına rağmen ısındığı için oyun hata raporu verip çöküyordu. Bu sorunu her oyunda ve sağdece yazın yapıyordu. Üstelik kasaya masaüstü vantilatör ile vaha desteği de sağlıyordum. Sonra biraz araştırma yaptım. Zotac ve Palit gibi markalar baskı altında aşırı ısınıp oyunda çökmeler ve mavi ekran gibi sorunlar yaşatabiliyorlarmış. Ayrıca Zotacın Türkiye yetkili servisinden memnun olan bir insan görmedim.Fakat bu eleştirim son çıkan modeller için geçerli değil. Zotac Gtx650 Synergy Gddr5 1Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Böyle bir ekrankartı için bu soğutma fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum. Ama şahsi görüşüm Zotac en son tercih olmalı. Ağız yandı bir kere.
Ekrankartı bozuk çıktı. Sorunu, oyuna girdiğim zaman makine yeniden başlatıyordu. Birebir değişime gönderdim kullanıcı hatası olabilir dediler ve Zotacın Türkiye yetkili firmasına gönderdiler. Adamlar beni aradı ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Uzun süreli bir telefon savaşı sonucunda birebir değişimi başardım. Yeni gelen kart ise acayip ısınıyordu. Ayrıca Alien vs Predator oyununda efektleri sona dayadığım zaman kasmamasına rağmen ısındığı için oyun hata raporu verip çöküyordu. Bu sorunu her oyunda ve sağdece yazın yapıyordu. Üstelik kasaya masaüstü vantilatör ile vaha desteği de sağlıyordum. Sonra biraz araştırma yaptım. Zotac ve Palit gibi markalar baskı altında aşırı ısınıp oyunda çökmeler ve mavi ekran gibi sorunlar yaşatabiliyorlarmış. Ayrıca Zotacın Türkiye yetkili servisinden memnun olan bir insan görmedim.Fakat bu eleştirim son çıkan modeller için geçerli değil. Zotac Gtx650 Synergy Gddr5 1Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Böyle bir ekrankartı için bu soğutma fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum. Ama şahsi görüşüm Zotac en son tercih olmalı. Ağız yandı bir kere.
Ancak arkadaşın da kafasını karıştırıyorsunuz. Buraya 100 kişi getirsek hiçbiri sizin kadar savunmaz, eminim. Abartmaya gerek yok neyse.Ben şuan GTX 660 kullanıyorum ve memnunum. Ama istemiyorsanız almayın. Zorlayacak halimiz yok...