GT630 ile BF3 ve Güç kaynağı yeterliliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HasanKaya

Hectopat
Arkadaşlar forum üyemiz olan omy'nin satmış olduğu Zotac GT630 ekran kartına talibim. Güç kaynağım 230-250watt arası bişey ama net değerini çözemedim. Yaz ayına kadar kötü de olsa götürebilsin diye alıyorum kartı. 1024*768 çözünürlüklerde BF3 oynacağım ayarları kasmama değerine göre ayarlacağım. Mevcut güç kaynağım BF3 oynarken de yeterli gelicek mi ? Sorun teşkil eder mi ?

Güç kaynağınız 230 Watt değil, 230 Volt. Ülkemizin şehir şebekesi. Koltuktan kalkmadan kasanın arkasına eğileyim de güç kaynağını kaç Watt olduğunu öğreneyim işe yaramıyor

Kasanın kapağını açınca yazar Kaç watt olduğu PSU'nun.

Her halükarda GT 630 gibi güç tüketmeyen, varlığından bile haberdar olmayacağınız bir kartı her PSU kaldırır.

Kasayı daha önce söktüm üstünde yazanlara baktım fakat birden fazla değer bulunmaktaydı. 300-250-230 değerleri yazmakta, ayrıca güç kaynağımın arkasında bir düzenek gibi bir şey var 230 ve 115 yazıyor sağa sola hareket ediyor galiba güç değerini o iki değer arasında seçtirdiği için 230-250 watt cümlemi kullandım. Her halükarda dediğiniz için BF3 oynarkende yeteceğini çıkarabilir miyim ?

- - - Güncellendi - - -

Var mı son olarak bi cevap söyleyebilecek tam anlayamadım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…