GT630 sistemim monitöre görüntü vermiyor

Need For Yardım

Centipat
Bana 2 yıl sonra bir Gaming bilgisayarı alınacak ve biz de şimdiden klavye, mouse vb. almaya başladık. Dün uzun ısrarlarım üzerine bir VG27V monitör aldık. Mağazada test ettik ve sorunsuz çalışıyordu. Lakin eve gelince eski ekran kartım olan GT630'a HDMI portu üzerinden takınca hiçbir şekilde çalışmıyor. Bilgisayar ekranı algılamıyor. NVIDIA denetim masası üzerinden baktım. Şu an iade edemem çünkü yeni bir monitöre ihtiyacım var. Eski monitörüm VGA üzerinden sorunsuz çalışıyordu. Ne yapmalıyım bilen var mı?

Bana 2 yıl sonra bir Gaming bilgisayarı alınacak ve biz de şimdiden klavye, mouse vb. almaya başladık. Dün uzun ısrarlarım üzerine bir VG27v monitör aldık. Mağazada test ettik ve sorunsuz çalışıyordu. Lakin eve gelince eski ekran kartım olan GT630'a HDMI portu üzerinden takınca hiçbir şekilde çalışmıyor. Bilgisayar ekranı algılamıyor. NVIDIA denetim masası üzerinden baktım. Şu an iade edemem çünkü yeni bir monitöre ihtiyacım var. Eski monitörüm VGA üzerinden sorunsuz çalışıyordu. Ne yapmalıyım bilen var mı?

HDMI kablosunu kontrol et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı