DarthBaras Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar. Ekran kartımı değişmek istiyorum laptopumda özellıklerı. Intel Core i5 3210M. NVIDIA GeForce GT 630 m with 2 GB dedıcated VRAM. 500 GB SSD. 6 GB DDR3 RAM. Ekran kartı değişmek ıstıyorum bu laptopta ekran kartı değişir mi?
Arkadaşlar. Ekran kartımı değişmek istiyorum laptopumda özellıklerı. Intel Core i5 3210M. NVIDIA GeForce GT 630 m with 2 GB dedıcated VRAM. 500 GB SSD. 6 GB DDR3 RAM. Ekran kartı değişmek ıstıyorum bu laptopta ekran kartı değişir mi?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Eylül 2020 #2 Maalesef mümkün değil.
CyberHunter Kilopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 198 Makaleler 1 9 Eylül 2020 #3 Dizüstü bilgisayarlarda işlemci ve ekran kartı değişemez maalesef. Düzenleme: İşlemciler gömülü değilmiş ve değiştirilebiliyormuş. Son düzenleme: 9 Eylül 2020
Dizüstü bilgisayarlarda işlemci ve ekran kartı değişemez maalesef. Düzenleme: İşlemciler gömülü değilmiş ve değiştirilebiliyormuş.
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Eylül 2020 #4 DarthBaras dedi: Arkadaşlar. Ekran kartımı değişmek istiyorum laptopumda özellıklerı. Intel Core i5 3210M. NVIDIA GeForce GT 630 m with 2 GB dedıcated VRAM. 500 GB SSD. 6 GB DDR3 RAM. Ekran kartı değişmek ıstıyorum bu laptopta ekran kartı değişir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopta sadece ssd hdd ram ve işlemci değişebilirsin. Yani ekran kartı dışında herşey.
DarthBaras dedi: Arkadaşlar. Ekran kartımı değişmek istiyorum laptopumda özellıklerı. Intel Core i5 3210M. NVIDIA GeForce GT 630 m with 2 GB dedıcated VRAM. 500 GB SSD. 6 GB DDR3 RAM. Ekran kartı değişmek ıstıyorum bu laptopta ekran kartı değişir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopta sadece ssd hdd ram ve işlemci değişebilirsin. Yani ekran kartı dışında herşey.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 9 Eylül 2020 #5 Harici ekran kartı bağla şu videodan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Harici ekran kartı bağla şu videodan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Eylül 2020 #6 Silinen üye dedi: Harici ekran kartı bağla şu videodan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok para gerekir bence değmez.
Silinen üye dedi: Harici ekran kartı bağla şu videodan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok para gerekir bence değmez.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 9 Eylül 2020 #7 Bazı laptoplar'da değişme şansı var ekran kartının. Yıllar önce aldığım Samsung laptop'ta değiştirebilmiştim. Laptop modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ancak elinizdeki CPU ile performanslı bir kart kullanabilmeniz pek mümkün değil.
Bazı laptoplar'da değişme şansı var ekran kartının. Yıllar önce aldığım Samsung laptop'ta değiştirebilmiştim. Laptop modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ancak elinizdeki CPU ile performanslı bir kart kullanabilmeniz pek mümkün değil.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 9 Eylül 2020 #8 ne carsafi ya dedi: Çok para gerekir bence değmez. Genişletmek için tıkla... Gtx filan bağlarsa 1000 - 2000 tl filan gerektirir yani değer. Zaten gt730 dan daha kötü yani değer. Parası varsa RTX bağlayabilir.
ne carsafi ya dedi: Çok para gerekir bence değmez. Genişletmek için tıkla... Gtx filan bağlarsa 1000 - 2000 tl filan gerektirir yani değer. Zaten gt730 dan daha kötü yani değer. Parası varsa RTX bağlayabilir.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Eylül 2020 #9 Silinen üye dedi: Gtx filan bağlarsa 1000 - 2000 tl filan gerektirir yani değer. Zaten gt730 dan daha kötü yani değer. Parası varsa RTX bağlayabilir. Genişletmek için tıkla... Taksa bile darboğaz olur. Yine değmez .
Silinen üye dedi: Gtx filan bağlarsa 1000 - 2000 tl filan gerektirir yani değer. Zaten gt730 dan daha kötü yani değer. Parası varsa RTX bağlayabilir. Genişletmek için tıkla... Taksa bile darboğaz olur. Yine değmez .
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 9 Eylül 2020 #10 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Taksa bile darboğaz olur. Yine değmez . Genişletmek için tıkla... Uyumlu kart takar ya da işlemciyi değiştirir.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Taksa bile darboğaz olur. Yine değmez . Genişletmek için tıkla... Uyumlu kart takar ya da işlemciyi değiştirir.