gt630m overclock

Brave_Bilbo17

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. sizlere bir şey danışmak istiyorum. gt630m 1 gb ekran kartım var. Oyunlarda düşük performans verdiği için 'MSI Afterburner' i indirerek overclock işlemi yaptım. Yaklaşık 40 dk GTA V oynadım ve gerçekten iyi performans aldım. Sıcaklık 76'yı geçmedi. Oyun oynamadığım zamanlarda ise sıcaklık 30-40 arası. Sizce sıcaklık değeri iyi mi? Oyunlarda gerçekten iyi performans aldığım için mutlu oldum fakat ileride ekran kartı yanması gibi bir olayla karşılaşırmıyım sizce? Bu arada PC laptop değil 'all in one'. Yaklaşık 3 sene önce almıştım. Sorularımı cevaplarsanız çok sevineceğim. işte bir kaç resim;
Önce;
s
a1.jpg

Sonra;
a2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmadan yaparsan overclocku bir sorun olacağını sanmıyorum ama ekstradan bir turbo fanı yoksa bilgisayarının soğutucu ile kullan. GTA 5 bilgisayarı sömürdüğü için her türlü ısnıyor ayrıca overlock yapıldığında daha da artacak bu sıcaklık değeri. Eğer bilgisayar kendini kapatırsa veya görüntü giderse soğuması için biraz bekle.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki sizce ekran kartı ısısı üst sınırı kaçtır? Yani bir ekran kartında ısı kaça geldikten sonra tehlike başlar?

Tekrardan teşekkürler. Overclock yaptıktan sonra en fazla 79 dereceyi gördüm ve şunu fark ettim. Aslında overclock yapmadan öncede sıcaklık aynı. Sadece overclock yaptıktan sonra daha hızlı ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı