GT635M ve i5 6600 CS:GO düşük performans

beekaybey

Femtopat
GT635M olan i5 6600 (yanlış hatırlamıyorsam) 8 GB RAM'li bir laptopum var. CS:GO'da oyun esnasında 20-50 FPS arasında dolaşıyorum. Gerekli bütün ayarları yaptım başlangıç ayarlarından tutun NVIDIA sürücü ayarlarına kadar. Oynarken çok rahatsız ediyor bu durum beni ne yapılmalı.
Not: 60Hz monitörüm var, 60 FPS sabit alsam bile bana yetecek ama 30 40'ta çok sıkıntılı oluyor oynamak. Bu arada CS:GO ayarlarım tamamen Low'da.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de dostum böyle stok bir cihaz yapmışlar darboğazın dibini görür bu normaldir sıcaklık değerleri nedir paylaşabilir misin benimle?

İyi de dostum böyle stok bir cihaz yapmışlar darboğazın dibini görür bu normaldir sıcaklık değerleri nedir paylaşabilir misin benimle?

Yanlış hatırmıyorsam 65 70 dereceyi görüyor oyun esnasında. İşlemcimi değiştirmem lazım yani değil mi?

Yanlış hatırmıyorsam 65 70 dereceyi görüyor oyun esnasında. İşlemcimi değiştirmem lazım yani değil mi?

Değiştirmekle uğraşma dostum sistem temizliğini ve soğutmayı düzgün stabil bir şekilde ayarlaman yeterli soğutucu alabilirsin mesela sistem temizliği çok önemli notebooklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…