GT640 CS:GO FPS Düşüşü

Espectra

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5600X
GPU: NVIDIA RTX 3060Ti
RAM: 16GB DDR4 3000MHz
Depolama: 2 TB HDD, 250GB SATA SSD, 300GB M.2
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese çok konuşmadan konuya geçeyim bende Asus M70AD-TR002s var. Ekran kartı GT 640 ilk PC'yi aldığımda CS:GO, lol falan kurdum. CS:GO'da otomatik yüksek grafiklere attı ama gayet akıcı oynanıyordu 55 FPS falan Lol'de ise en yüksek grafiklerde 60'ı görmüştüm. Şimdi ise FPS kendi kendine düştü. CSGO'da en düşük grafiklerde 30-40 LoL'de en düşük grafiklerde 40-60 arası alıyorum. Evet bilgisayarın içini hiç temizleyemedim çünkü arkasında garanti kilidi var ve açınca içinde bi parça bozulursa yüksek ihtimalle kullanıcı hatasından diyip para ödeticekler ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun kurumuş olabilir buda işlemciyi ısıttığı için performans düşüşü yaşayabilirsin madem temizlemiyorsun gönder garantiye onlar temizlesin.

CS:GO için birkaç komut buldum ve onları yazında 100 FPS almaya başladım. LoL'e fazla girmiyorum o yüzden fazla önemli değil ama yine de garantiye götürmek lazım. Komutlar biraz uzun ama isteyen olursa atabilirim. Ama garantiye versem acaba dosyalarıma bir şey olur mu? 2 TB sabit disk var ve neredeyse hepsini kullanıyorum. Oyunları tekrar yüklemek çok uzun sürer.

Tamamdır o zaman. Sağolun öneriler için. En yakın zamanda garantiye vereceğim.

Windows sürümünüz güncel mi, güncelse orijinal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…