GT640M için Windows 10 mu, yoksa 8 mi ?

Laptop Users

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar windows 10 temiz kurulum yaptım FPS düştü. Windows 8'e geri mi dönmeliyim yoksa sorunum başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Nvidia'nın GT640M için windows 8 ile performansı 4 kata kadar hızlandırın yazıyor.
Link GeForce GT 640M ve GT 645M Laptop Grafik Kartları | NVIDIA .

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'ye göre hızlanır o. Windows 10'dan kaynaklanmıyor. Ram kullanımı ve işlemci kullanımına bakın sömüren bir program olabilir.

Windows 7'ye göre hızlanır o. Windows 10'dan kaynaklanmıyor. Ram kullanımı ve işlemci kullanımına bakın sömüren bir program olabilir.
6.5gb kullanılabilir ram var yani ramdan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ve windows 7 kuramam elimde key yok
windows 8.1 kullanıyordum orjinal haliyle yükseltme yaptım ve windwos 10'a geçip keyi aldım temiz kurulum yaptım.Geri dönüş yaparsan sorunumla ilgili süper olucak

Bu arada windowsun sitesinden windows 10 medya aracıyla indirdim windows 10'u kurduğumda home kurdu.Bende serial key girdim ve yükseltiliyor dedi windows 10 pro oldu acaba bu yüzden olabilirmi ?

Windows 10'u Rufus ile Flash'a yazdırıp kur. Format atarken Windows'u kuracağın bölüme sil de bakalım. Kendisi için oluşturduğu bölümler de silinmiş olur hem.

Driver olarakta;
Drivers | GeForce

Son düzenleme:
Windows 10'u Rufus ile Flash'a yazdırıp kur. Format atarken Windows'u kuracağın bölüme sil de bakalım. Kendisi için oluşturduğu bölümler de silinmiş olur hem.

Driver olarakta;
Drivers | GeForce
windowsu rufus ile uefi olarak yazdırıp,windowsu kurcağım hdd'yi silip tekrar biçimlendirerek kurmuştum system yazan 35mb'lik,2gb'lik yerlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam 3 taneydi bunlar onları silmemiştim.Son olarak linkteki sürücüyüde aynısını indirmiştim aynı siteden fakat 353.41 indirmişti bende anlamadım.Geri dönüş yaparsanız

Sistemi vermemişim bu arada vereyim;
İ7 3630qm 2.40(turbo 3.40)
8GB RAM
GT640M 2gb paylaşımsız(sistem belleği kullanarak 4096mb)

Sitede Agree & Download' a tıkladığınızda 361.43 iniyor. Onu kurun. C'yi sil dediğinizde o 3 bölümün C'ye dönmesi gerekir.

Aşağıdaki videoda ise Rufus ile yazdırmayı gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben zaten o videodan izleyerek yapmıştım yazdırmayı ve linkteki driver 361.43 adı altında iniyor fakat kurduğumda 353.41 kuruyor ve C'yi silip tekrar oluşturup kurdum windowsu.

353 kurması sorun değil. Sorun yine düzelmedi mi ?

Oyunların hepsinde mi fps düşüşü var yoksa bazı oyunlarda mı? Oynadığınız oyunlardan da kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…