Ben bir de 2 ekran kullanıyorum ana ekran 24 inc HDMI 2. ekran 20 inc VGA ama macOS VGA olan ekranı 1. algılıyor HDMI olanı 2. cil onu nasıl düzeltiriz.
Benim işlemci i7 6700 SKylake olarak geçiyor sizin bize verdiğiniz OpenCore EFI datasının içinde var ama bozuk heral çalışmıyor bir yerden buldum işlemcime uygun EFI dosyasını onunlla kurdum.
Ben bir de 2 ekran kullanıyorum ana ekran 24 inc HDMI 2. ekran 20 inc VGA ama macOS VGA olan ekranı 1. algılıyor HDMI olanı 2. cil onu nasıl düzeltiriz.
Benim işlemci i7 6700 SKylake olarak geçiyor sizin bize verdiğiniz OpenCore EFI datasının içinde var ama bozuk heral çalışmıyor bir yerden buldum işlemcime uygun EFI dosyasını onunlla kurdum.
Hocam eğer kurulum gerçekleştiyse sorun olmaz (ben ne zaman EFI dosyası verdim), monitör sırasını ayarlamak için bir video bırakıyorum direkt:
VGA adaptörünü nasıl çalıştırdınız sadece ona şaşırdım.
Hocam eğer kurulum gerçekleştiyse sorun olmaz (ben ne zaman EFI dosyası verdim), monitör sırasını ayarlamak için bir video bırakıyorum direkt:
VGA adaptörünü nasıl çalıştırdınız sadece ona şaşırdım.
Siz dediysem kurulum sayfasında OpenCore EFI datasi indir var ya oradan yani sizin verdiğiniz dediğim o (VGA bende bilmiyorum nasıl çalıştı ama bende şaşırdım dostum.
@OyunSevenYT
NVRAM'i sıfırlayabilirsiniz, USB'ye yazdırıp deneyin birde (direkt geçiş yerine, yine sıfırlamayın şuanki kurulumunuzun üzerine yapın).
Veya memnunsanız eğer Catalina'da da kalınabilir arada bir sürüm fark var sadece (arayüz farkı büyük).