GT710 vs MSI R7 240

byahmet42

Hectopat
Low profile bir ekran kartı almak istiyorum. MSI GeForce GT710 GDDR3 64 Bit ile MSI R7 240 DDR3 64 Bit arasında kaldım. Acaba hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

R7 240 2GB aşırı güçlü bir kart 200 liraya alıp 10 yıllık bir sisteme taktım i3-2100 ve 2x2 4GB RAM ile GTA 5 düşük ayarlarda 60 kare alıyordum.

R7 240 2 GB aşırı güçlü bir kart 200 liraya alıp 10 yıllık bir sisteme taktım i3-2100 ve 2x2 4 GB RAM ile GTA 5 düşük ayarlarda 60 kare alıyordum.

Ben yeni MSI AMD Radeon R7 240 aldım. Bilgisayarıma taktım fakat ekrana hiç görüntü gelmedi, kasadan dıt sesi bile çıkmadı. Eski ekran kartını takınca açılıyordu. Bende geri iade etmek zorunda kalmıştım.
Zamanında ben de bu kartlar arasında kalmıştım. İntenette bir sürü video var. Oyun performansından tutunda günlük kullanım performansına kadar 710'dan en az %50 daha güçlü bir kart.

Ben aldım fakat ekrana görüntü vermedi. Eski ekran kartımdan görüntü aldım. Sizce bozuk olma ihtimali var mı geri iade ettim ondan başka düzgün ekran kartı bulamadım, acaba tekrar mı alsam diye düşünüyorum belki o çalışır. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı