KağanBey Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar bu bilgisiyar alınır mı? Gerçekten fiyatı fazla bir cihaz, benim istediğim özellikler büyük oyunları son ayarlarda açabilmesi. Alan arkadaşlar var herhalde okudum, gayet iyi diyorlar. Siz de bana bilgi verir misiniz? Cihaz: GT72S 6QE DOMINATOR PRO G | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2016
Arkadaşlar bu bilgisiyar alınır mı? Gerçekten fiyatı fazla bir cihaz, benim istediğim özellikler büyük oyunları son ayarlarda açabilmesi. Alan arkadaşlar var herhalde okudum, gayet iyi diyorlar. Siz de bana bilgi verir misiniz? Cihaz: GT72S 6QE DOMINATOR PRO G | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider
PrestigeMan Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #2 Özelliklere bakınca canavar bir notebook gerçekten fiyatına bakmadım. [emoji23] Durumun varsa al. Sent from my iPhone using Tapatalk
Özelliklere bakınca canavar bir notebook gerçekten fiyatına bakmadım. [emoji23] Durumun varsa al. Sent from my iPhone using Tapatalk