GT730 Bannerlord kasma sorunu

corsan

Centipat
Mount&Blade Bannerlord oyununda en düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum.

Sistem özelliklerim:

Windows 10 64 Bit işletim sistemi.
Intel Core i7-4790 CPU 3.60GHz.
NVIDIA GeForce GT730.
Ekran çözünürlüğü 1920X1080X60HERTZ.
DDR3 2x4=8 GB RAM 1600 MHz.

Hangi parçayı yükseltmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın oldukça kötü, ek olarak RAM'lerini de en azından 12 GB yapmanı öneririm. Ekran kartı olarak minimum RX 570 veya GTX 1060 almanı öneririm. Tabii bütçen 1500 TL'ye çıkar ise kesinlikle RX 5500 XT veya GTX 1650 Super bakmalısın. Sisteminde SSD'ye sahip değilsen, SSD almanı öneririm. Zira Bannerlord gibi oyunlar yükleme süresi olarak çileden çıkarabilir.

Bende aynı kart vardı ben CS:GO'yu oynamaya çekiniyor iken siz Bannerlord oynamışsınız.
Kartı yerin dibine soktunuz resmen benim içim acıdı. Benim AMD 5550 ekran kartım var 4:3 de CS:GO 60fps oynuyorum bu kadar yerin dibine sokmuyorum yahu
Harbi mi? Çekinmenize gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet aynı kart bende vardı hiç adam akıllı oyun oynatmamıştı bana.

Bu kullandığınız sistem eğer ki yanlış hatırlamıyorsam CASPER'ın 2013 ve ya 2014 yılından hazır sistemlerinden olması gerek. Ekran kartı değiştirip RX570 ve 16 GB Ram kullanırsanız o pc canavar gibi olur. Ve tabi ki PSU en az 600W öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…