sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Mayıs 2021 #11 Hocam kartınız Fermi versiyonu o yüzden 391.95 sürümünü indirmeniz lazım. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Hocam kartınız Fermi versiyonu o yüzden 391.95 sürümünü indirmeniz lazım. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
blcmusstafa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #12 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Glank dedi: İndirmeye çalıştığınız driverin linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilgehan Melik Ünal dedi: Bende aynı sorunu yaşadım ve düzelttim düzeltmemiz için hangi amaçla kullanacaığınızı söyleyin oyun mu iş mi? Genişletmek için tıkla... Oyun için. sleepinnice dedi: Hocam kartınız Fermi versiyonu o yüzden 391.95 sürümünü indirmeniz lazım. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL'de 60 FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Glank dedi: İndirmeye çalıştığınız driverin linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilgehan Melik Ünal dedi: Bende aynı sorunu yaşadım ve düzelttim düzeltmemiz için hangi amaçla kullanacaığınızı söyleyin oyun mu iş mi? Genişletmek için tıkla... Oyun için. sleepinnice dedi: Hocam kartınız Fermi versiyonu o yüzden 391.95 sürümünü indirmeniz lazım. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL'de 60 FPS alıyorum.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Mayıs 2021 #13 blcmusstafa dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... İndirmeye çalıştığınız sürücü Kepler mimarisi için uygun. blcmusstafa dedi: Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL de 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS'nin düşük olmasının başka nedenleri vardır, herkes bu sürücüyü kullanıyor GT 730 için, mesela en basitinden sıcaklıklar yüksek olabilir.
blcmusstafa dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... İndirmeye çalıştığınız sürücü Kepler mimarisi için uygun. blcmusstafa dedi: Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL de 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS'nin düşük olmasının başka nedenleri vardır, herkes bu sürücüyü kullanıyor GT 730 için, mesela en basitinden sıcaklıklar yüksek olabilir.
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.666 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #14 blcmusstafa dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için. Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL de 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için ise bu kesin çalışacaktır ve oyunlarda yüksek performans almanı sağlıyacaktır.
blcmusstafa dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için. Bu sürü yüklü şu anda ama bu özelliklerde bir sistemde LoL de 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için ise bu kesin çalışacaktır ve oyunlarda yüksek performans almanı sağlıyacaktır.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Mayıs 2021 #15 Bilgehan Melik Ünal dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için ise bu kesin çalışacaktır ve oyunlarda yüksek performans almanı sağlıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Kartı Fermi mimarisine sahip, bu sürüm inmez lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Bilgehan Melik Ünal dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Oyun için ise bu kesin çalışacaktır ve oyunlarda yüksek performans almanı sağlıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Kartı Fermi mimarisine sahip, bu sürüm inmez lütfen yanlış bilgi vermeyin.
blcmusstafa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #16 sleepinnice dedi: İndirmeye çalıştığınız sürücü Kepler mimarisi için uygun. FPS'nin düşük olmasının başka nedenleri vardır, herkes bu sürücüyü kullanıyor GT 730 için, mesela en basitinden sıcaklıklar yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistemim DDR3 4 GB RAM, i5 3. nesil vardı, ona rağmen bu sistemle aynı verimi alıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
sleepinnice dedi: İndirmeye çalıştığınız sürücü Kepler mimarisi için uygun. FPS'nin düşük olmasının başka nedenleri vardır, herkes bu sürücüyü kullanıyor GT 730 için, mesela en basitinden sıcaklıklar yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistemim DDR3 4 GB RAM, i5 3. nesil vardı, ona rağmen bu sistemle aynı verimi alıyordum.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Mayıs 2021 #17 blcmusstafa dedi: Eski sistemim DDR3 4 GB RAM, i5 3. nesil vardı, ona rağmen bu sistemle aynı verimi alıyordum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıcaklıklar yüksek olabilir, ayrı konu açın isterseniz beni de etiketleyin oradan devam edelim.
blcmusstafa dedi: Eski sistemim DDR3 4 GB RAM, i5 3. nesil vardı, ona rağmen bu sistemle aynı verimi alıyordum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıcaklıklar yüksek olabilir, ayrı konu açın isterseniz beni de etiketleyin oradan devam edelim.
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.666 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #18 sleepinnice dedi: Kartı Fermi mimarisine sahip, bu sürüm inmez lütfen yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Fermi mi öyleyse olmaz bilmiyordum fermi olduğunu
sleepinnice dedi: Kartı Fermi mimarisine sahip, bu sürüm inmez lütfen yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Fermi mi öyleyse olmaz bilmiyordum fermi olduğunu