GT730 ETS 2 FPS Sorunu

seri13

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel Pentium G4400 3.3 Ghz 3mb önbellek
  • DDR4 GSKILL Aegis 8GB 2133 Mhz RAM
  • Asus Nvidia Geforce GT730 4GB
  • MSI H110M PRO-VD
  • WD2500JS+WD10EZEX(ikiside 7200 RPM)250GB+1TB
Bu sistemde ETS 2 orta yarlar 30-20 arası alıyorum. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Multiplayer oynuyorsanız normal bir durum. C-D yolları arasında GTX 1060 ile 10-20 fps görenler var. Ayrıca oyununuzun orjinal olmasına dikkat edin. Kurduğunuz modlar da oyunun kalitesini ve FPS değerini düşürebilir.

Multiplayer oynuyorsanız normal bir durum. C-D yolları arasında GTX 1060 ile 10-20 fps görenler var. Ayrıca oyununuzun orjinal olmasına dikkat edin. Kurduğunuz modlar da oyunun kalitesini ve FPS değerini düşürebilir.
Oyunum orjinal yani Steam'den alınma fakat multiplayerda oynamıyorum singleplayerda oynuyorum. Fakat bu her ayarda aynı oluyor yani düşükte ortada yüksek ve en yüksekte 30 fps sabit bazen 20 hatta 10 FPS'ye bile düşüyor.

Doku kalitesi orta diğer ayarlar düşük'te oynayın. Kullandığınız ekran kartı giriş seviyesi bir kart.

Euro Truck Simülatör 2 gibi eski oyun motorlarına sahip oyunlarda, Grafikler güzel gözüksün diye ekledikleri bazı ayarlar optimizasyon sıkıntılı FPS düşüren etmenlerden oluşuyor.
Özellikle HDR, Kenar Yumuşatma, Gölge, Çim, Hava, Ayna ayarları aşırı FPS düşürüyor.

Aşağıdaki rehbere bakarak oyuna ince ayar çekebilirsiniz.
Steam Community :: Guide :: Massive video performance boost + Stuttering fix

Doku kalitesi orta diğer ayarlar düşük'te oynayın. Kullandığınız ekran kartı giriş seviyesi bir kart.

Euro Truck Simülatör 2 gibi eski oyun motorlarına sahip oyunlarda, Grafikler güzel gözüksün diye ekledikleri bazı ayarlar optimizasyon sıkıntılı FPS düşüren etmenlerden oluşuyor.
Özellikle HDR, Kenar Yumuşatma, Gölge, Çim, Hava, Ayna ayarları aşırı FPS düşürüyor.

Aşağıdaki rehbere bakarak oyuna ince ayar çekebilirsiniz.
Steam Community :: Guide :: Massive video performance boost + Stuttering fix
Fakat anlatmam gereken problem şu yani
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu adam bile kasamadan oynuyor fakat benden düşük bir sistemi var biliyorum sistemimin ne kadar kötü olduğunu (Vatan kazığı ne olucak) adam vieoda bile 20-30 fps arası alırkan ben videoda olmadan 20-30 arası alıyorum

Videoda herhangi bir FPS göstergesi göremedim.
Euro Truck Simülatör 2 sürekli güncelleme alan bir oyun, Video 2015'te çekilmiş. Farklar olacaktır.
Sisteminiz güncelliğini kontrol edin. Ama dediğim gibi yukarıdaki ayarlara göz atarsanız. Oyundan daha stabil bir performans alacaksınız.

Bilgisayarımla ilgili bir düşüncem daha var sizce olabilir mi bilmiyorum ama virüs bulaşmış olabilir mi? Çünkü en son virüs bulaştığında (eski bilgisayarıma)gta san andreas bile oynayamıyordum

Benim önceden kalma geri yükleme noktam var 1 ay öncesi felan o işe yararmı çünkü hakikaten
temiz bir kurulum olmuştu

Euro Truck Simulator 2 gün geçtikçe gelişen bir oyun. 1.30 güncellemesinden sonra genel bir fps düşüşü olmasa bile oyun ağırlaştı. 2015 ile 2018 sürümlerini karşılaştırdığımız zaman aralarında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz. Temiz bir kurulum sonrası yeniden test etmeyi deneyin. Sorun hala devam ediyorsa bu oyunun gelişmesinden kaynaklı bir sorundur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı