t821926 Megapat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2016 #1 Arkadaşlar, bilgisayarıma Nvidia Geforce GT730 ekran kartı taktım. Şimdi rahatsız edecek düzeyde bir fan sesi var. Ses konusunda ne yapabilirim?
Arkadaşlar, bilgisayarıma Nvidia Geforce GT730 ekran kartı taktım. Şimdi rahatsız edecek düzeyde bir fan sesi var. Ses konusunda ne yapabilirim?
OnrAVC Kilopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #2 Aynı dert bende de var çözüm varsa lütfen biri yardım etsin
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 3 Nisan 2016 #3 Eskiden var mıydı ? Eğer yoksa sorun sıcaklık yükseldiği içindir. Bunun için fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapabilirsin. Aldığından beri varsa bu ses, biraz bilgin varsa eğer karta uygun yeni bir fan alıp monte et.
Eskiden var mıydı ? Eğer yoksa sorun sıcaklık yükseldiği içindir. Bunun için fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapabilirsin. Aldığından beri varsa bu ses, biraz bilgin varsa eğer karta uygun yeni bir fan alıp monte et.