Çözüldü GT730 i3-2120 Sistemde Valorant kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Aynı işlemciye sahibiz dostum şunu söyleyeyim işlemcide sorun olabilir.

Yok kanka PC'yi aldığımdan belli aynı işlemciyi kullanıyorum daha yeni sorun başladı.

Neyse bende acıkmıştım zaten(çok fark eder mi bilmiyorum ama maç boyunca 102 dereceydi maç bitince 101'e indi).

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (102).png
    22,1 KB · Görüntüleme: 35
Yok kanka PC'yi aldığımdan belli aynı işlemciyi kullanıyorum daha yeni sorun başladı.

Neyse bende acıkmıştım zaten(çok fark eder mi bilmiyorum ama maç boyunca 102 dereceydi maç bitince 101'e indi).

Hocam işlemci can çekişiyor soğutma sisteminiz nedir stok fan sanırım.

Evet biliyorum çok pis temizlemeye üşeniyordum ama en yakın zamanda temizliceğim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-05-14 at 12.53.52.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Image 2022-05-14 at 12.53.49.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 39
Evet biliyorum çok pis temizlemeye üşeniyordum ama en yakın zamanda temizliceğim.

Evet stok fan ve markası bile belli değil kule tipi soğutucu veya düzgün bir soğutucu alırsanız düzeliceğini düşünüyorum bu konu hakkına konu açarsanız başka arkadaşlar da yardımcı olur dostum bu arada termal macun da almayı unutma. Yardımcı olduysam beni veya diğer arkadaşı çözüm olarak seçersen sevinirim.

Hocam ortalama bir işlemci fanı alın temizlik yapın ve macun sürün çok ciddi fark olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…