GT730 - i3 3220 sisteme 5000 TL yukseltme onerisi

hayruaga

Centipat
Daha fazla  
Şu anki bilgisayarimda GT730 ve Intel i3 3220 var bu ikisinden birini degistirmek istiyorum, ekran kartı alırsam RX580 almayı dusunuyorum, islemciye daha karar veremedim. Valorant, CS 2 gibi oyunları oynamak icin aliyorum, bugün gideceğim, erken cevap verirseniz cok sevinirim.

Şu anki bilgisayarimda GT730 ve Intel i3 3220 var bu ikisinden birini degistirmek istiyorum, ekran kartı alırsam RX580 almayı dusunuyorum, islemciye daha karar veremedim. Valorant, CS 2 gibi oyunları oynamak icin aliyorum, bugün gideceğim, erken cevap verirseniz cok sevinirim.

Sistemi sat, biraz çalışıp üstüne para ekleyip tank gibi kasa almanı öneririm. Yükseltme yapmaya değmez çünkü.

R5 5500 B450M ile yükseltme yapabilirsin Valorant ve CS için işlemci değişmen daha mantıklı.

Sistemi sat, biraz çalışıp üstüne para ekleyip tank gibi kasa almanı öneririm. Yükseltme yapmaya değmez çünkü.

Pekı kral Intel i3 12100F alsam bir de anakart ortalama kac FPS verır Valorant'ta

R5 5500 B450M ile yükseltme yapabilirsin Valorant ve CS için işlemci değişmen daha mantıklı.

Intel i3 12100F alsam R5 5500 baktım cok dusuk FPS verıyor
DC gel vıdeo atayım

DC gelirsen video atayım

Benim söylediğim şekilde alman bir miktar daha fazla FPS verecektir.

Anakarta uymayabilir. Galiba DDR3 bir sistem kullanıyorsun. En azından DDR4 geçilebilir ama bütçe sıkıntı oluyor.

Anakart B450M gecmeyı dusunuyorum

Benim söylediğim şekilde alman bir miktar daha fazla FPS verecektir.

YouTube'dan izledim de daha az verıyordu.

Değmez gibi, bu sistemi sat üstüne biraz daha para ekle RX 6700 veya RTX 4060 olan hazır sistem al.

20k gibi fiyatlara çıkabilecek olsa yükseltmeyi 10k bütçe ile açardı pek mantıklı bir yorum değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı