55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 31 Ağustos 2020 #21 Yaşar Ulaş dedi: Anladım yardımınız için teşekkürler zaten bu benim eski bilgisayarım kardeşime kuzenime falan veririm en azından CS:GO ETS falan açsında çocuk sevinsin rezil olmasın bana verdiler oyun açmıyor falan diye maksat o. Genişletmek için tıkla... 200-250TL bandına ikinci elden R7 240 alabilirsin. Daha üst kartlar önerirdim ama bu sefer işlemci yetersiz kalacak.
Yaşar Ulaş dedi: Anladım yardımınız için teşekkürler zaten bu benim eski bilgisayarım kardeşime kuzenime falan veririm en azından CS:GO ETS falan açsında çocuk sevinsin rezil olmasın bana verdiler oyun açmıyor falan diye maksat o. Genişletmek için tıkla... 200-250TL bandına ikinci elden R7 240 alabilirsin. Daha üst kartlar önerirdim ama bu sefer işlemci yetersiz kalacak.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ağustos 2020 #22 Critness dedi: O anakart bende de var. Maksimum 4 GB RAM destekliyor. Bence yeni sisteme geç direk. Genişletmek için tıkla... CSGO oynamak istiyormuş sadece. 4GB RAM CSGO için yeterli. Katılıyorum ama sırf CSGO için yeni anakarta gerek yok.
Critness dedi: O anakart bende de var. Maksimum 4 GB RAM destekliyor. Bence yeni sisteme geç direk. Genişletmek için tıkla... CSGO oynamak istiyormuş sadece. 4GB RAM CSGO için yeterli. Katılıyorum ama sırf CSGO için yeni anakarta gerek yok.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 31 Ağustos 2020 #23 Yaşar Ulaş dedi: Linkini attığım ekran kartı dandik bir şey değil mi almayayım. Genişletmek için tıkla... Alma.
Yaşar Ulaş dedi: Linkini attığım ekran kartı dandik bir şey değil mi almayayım. Genişletmek için tıkla... Alma.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2020 #24 Samotne Ciasteczka dedi: CSGO oynamak istiyormuş sadece. 4GB RAM CSGO için yeterli. Katılıyorum ama sırf CSGO için yeni anakarta gerek yok. Genişletmek için tıkla... CS:GO ise düşük ayarlarda oynar. Ancak hepsi bu yani ötesi yok.
Samotne Ciasteczka dedi: CSGO oynamak istiyormuş sadece. 4GB RAM CSGO için yeterli. Katılıyorum ama sırf CSGO için yeni anakarta gerek yok. Genişletmek için tıkla... CS:GO ise düşük ayarlarda oynar. Ancak hepsi bu yani ötesi yok.