Melih Uyanık Hectopat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #1 Arkadaşlar ekran kartım GT730 2 GB. Ufak bi' O.C denedim, ayarları geri çektim, bellek hızı 710'da sabit çalışır iken artık oyunlarda 405 mhz (alt değerde) çalışıyor. 150 FPS aldığım oyun 70 FPS verir oldu, yardım.
Arkadaşlar ekran kartım GT730 2 GB. Ufak bi' O.C denedim, ayarları geri çektim, bellek hızı 710'da sabit çalışır iken artık oyunlarda 405 mhz (alt değerde) çalışıyor. 150 FPS aldığım oyun 70 FPS verir oldu, yardım.
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #2 Ekran kartının sürücüsünü tekrar yükleyin. Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama ben böyle çözüyordum.
Ekran kartının sürücüsünü tekrar yükleyin. Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama ben böyle çözüyordum.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 9 Mart 2017 #3 MSI Afterburner üzerinden kontrol edin. Eğer buradaki değer ile aynıysa OC işlemini geri almanız gerekebilir. Belleği de OC etmeyi deneyebilirsiniz.
MSI Afterburner üzerinden kontrol edin. Eğer buradaki değer ile aynıysa OC işlemini geri almanız gerekebilir. Belleği de OC etmeyi deneyebilirsiniz.