Çözüldü GT730 sistem çalışırken bir anda ekran gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brawhite

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık olarak 2 hafta önce böyle bir şey oldu ama tek seferliktir diye umursamadım. Son 2 günde 3 kere oldu. Bugün 2 kere üst üste tekrar oldu. Bilgisayarım çalışırken bir anda monitörüm gidiyor ama kasa kapanmıyor fakat mouse ve klavye ile basmaya çalıştığım zaman Windows hata sesi çıkıyor. Hatta arada bip bip gibi bir ses de çıkıyor. Ekran gittiği zaman USB giriş çıkış sesleri geliyor. Bilgisayarı kapat aç yaptığımda ekranım siyah beyaz 800x600 çözünürlüğe düşüyor ve düzeltilmiyor da. Tekrar kapa aç yapınca ya da 2 kere yapınca düzeliyor. Ekran kartından şüpheleniyorum fakat emin değilim.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT730.
İşlemci: AMD Ryzen 1200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bip bip dediğim ses direkt kulaklığıma geliyor bilgisayardan yani. Ekran kartı sürücüsü olabilir çünkü uzun zamandır güncel değil güncelleyemiyorum da yapacak bir şey yok sanırım.

Sürücüden %90 ihtimal.

Sürücüleri kaldırıp bir de bunu kurmayı deneyin.

Bip bip sesi anakarttan geliyorsa anakartın bir yerinde bir sorun olabilir. Ya da bağlantılar da.

Ekran kartı sürücülerinde de bir sorun olabilir hatta bu daha muhtemel sizin durumunuz için.

Bip bip sesi anakarttan geliyorsa anakartın bir yerinde bir sorun olabilir. Ya da bağlantılar da.

Ekran kartı sürücülerinde de bir sorun olabilir hatta bu daha muhtemel sizin durumunuz için.

Bip bip dediğim ses direkt kulaklığıma geliyor bilgisayardan yani. Ekran kartı sürücüsü olabilir çünkü uzun zamandır güncel değil güncelleyemiyorum da yapacak bir şey yok sanırım.

Sürücüden %90 ihtimal.

Sürücüleri kaldırıp bir de bunu kurmayı deneyin.

Son düzenleme:
Çözüm

Daha önce çok denedim sürücüleri güncelleştirmeyi fakat hata veriyordu şimdi kaldırırsam sürücüleri bir sıkıntı çıkar mı acaba çok cahilim bu konularda.

Hocam bende de eskiden GT730 vardı sürücü yü hiçbir şekilde bilgisayara yükleyemiyordum NVIDIA'nın uygulamasında bile hata veriyordu.

Hocam bende de eskiden GT730 vardı sürücü yü hiçbir şekilde bilgisayara yükleyemiyordum NVIDIA'nın uygulamasında bile hata veriyordu.

Ekran kartı yükseltince sorun düzeldi.

Ekran kartı yükseltince sorun düzeldi.

Az önce sürücüyü güncelledim ilk defa bir sorun çıkmadı sürücüleri kaldırmadan güncelledim ama oldu şu an bir sorun yok gibi konuyu kapatıyorum teşekkürler.

Az önce sürücüyü güncelledim ilk defa bir sorun çıkmadı sürücüleri kaldırmadan güncelledim ama oldu şu an bir sorun yok gibi konuyu kapatıyorum teşekkürler.

Ben teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Ben teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Sorun çözülmüştü fakat bugün tekrardan oldu oyun oynarken kapandı birden tekrar açınca da ekranım koyduğum fotoğraftaki gibi oldu 2-3 kere kapa aç yapmam gerekti hatta düzelince bir kere daha oldu.

Dosya Ekleri

• technopat.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 2
Sorun çözülmüştü fakat bugün tekrardan oldu oyun oynarken kapandı birden tekrar açınca da ekranım koyduğum fotoğraftaki gibi oldu 2-3 kere kapa aç yapmam gerekti hatta düzelince bir kere daha oldu.

Benim size attığım eski bir driver. Windows kendi kendine driver en son sürüme güncellemiştir. Otomatik driver güncellemelerini kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…