GT730 sistem oyunlarda kaç FPS verir?

Not senin izlediğin çoğu videolar bil ki 391.35 üstü ve mimarisi kepler benimki ise fermi.

Yaptım 80 90 görüyor 40 da görüyor ama ortalama yaparsak 55 75 arası bir şey.

Hocam bunun 2 katı gibi bir sistem ile PUBG 30 FPS alıyorum?

Hocam bizde arkadaş ile öyleydik FPS sınırlıymış FPS sınırını 300'e çikardik FPS yükseldi deneyin derim.
CS:GO hariç hepsi 60 FPS üstü oynatıyor CS:GO 50 bu bir sorun mu sizce bence evet.

Aslinda değil hocam 35 FPS oynuyorum be daha geçen 34 kill ile oyun 1. si oldum bakalim yeni bilgisayar alinca ne yapacağım.

CS:GO hariç hepsi 60 FPS üstü oynatıyor CS:GO 50 bu bir sorun mu sizce bence evet.

Benim de Eski Sistemim i5 3470 GT 730'du bende Valorant'ta yaklaşık 100 -130 FPS arası alırken CS:GO'da minimum ayarlarda 1024x768 de bile 60 FPS alıyordum sanırım GT 730 ,GT 630 gibi kartlar CS:GO Gibi bir oyunda düşük performans veriyor

CS:GO işlemci odaklı bir oyun değil mi?

CS:GO işlemci odaklı bir oyun değil mi?

Benim de bildiği öyle fakat GT 630 ve GT 730 ekran kartlarım vardı ve onlar düşük FPS veriyordu CS:GO'da Valorant'ta öyle değillerdi ama CS:GO'da 60 veriyorsa Valorant'ta 100- 130 arası veriyordu ikisi de ikisini de O.C lamıştım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…