T Tunaarslan Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Makaleler 3 Çözümler 1 1 Haziran 2020 #21 Liutenant dedi: Dostum HD 5770 satıyorum, ilgilenirsen yardımcı olayım. Güç kaynağın yeterli 6 pin PCI-e güç kablon da varsa sıkıntısız kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Ne kadar peki hocam.
Liutenant dedi: Dostum HD 5770 satıyorum, ilgilenirsen yardımcı olayım. Güç kaynağın yeterli 6 pin PCI-e güç kablon da varsa sıkıntısız kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Ne kadar peki hocam.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 1 Haziran 2020 #22 Tunaarslan dedi: Ne kadar peki hocam. Genişletmek için tıkla... 225TL'ye bırakırım hocam. Detayları e-postadan görüşebiliriz. Ayrıca 1030'dan daha fazla performans veriyor sanırım.
Tunaarslan dedi: Ne kadar peki hocam. Genişletmek için tıkla... 225TL'ye bırakırım hocam. Detayları e-postadan görüşebiliriz. Ayrıca 1030'dan daha fazla performans veriyor sanırım.