Özellikler: 3 GB RAM DDR3, i3 (nesil bilmiyorum), GT730 2 GB ekran kartı. Diğerlerini bilmiyorum.
İnternet hızım 35Mbps indirme 5Mbps yükleme.
3 GB RAM'ı çıkartıp 8 GB (DDR4) taksam, anakart ve işlemciyi değişsem DLive gibi yayınlar açabilir miyim?
Stüdyo mikrofonum var BM800 ama çok cızırtı yapıyor. Ses kartım çok eski. Bunun için de bir ses katı önerebilir misiniz?
Bu parçaları değiştirsem DDR uyumlulukları ile sorun yaşar mıyım? Baştan PC toplamak istemiyorum her şey arttı zaten.
Hocam CPU-Z'den işlemci modeline bakabilir misiniz? Ona göre işlemci yükseltmesi yapabilelim. Onun dışında 3GB RAM'i çıkartıp 8 GB DDR3 takılabilir. 200TL gibi bir fiyatı var.
Hocam CPU-Z'den işlemci modeline bakabilir misiniz? Ona göre işlemci yükseltmesi yapabilelim. Onun dışında 3GB RAM'i çıkartıp 8 GB DDR3 takılabilir. 200TL gibi bir fiyatı var.
Yanında kablosunu veriyor zaten. Hocam zaten sadece bir tane DDR nesilli RAM takabilirsiniz. DDR3 ve DDR4 birlikte çalışmaz ki performans ta düşmez. Eğer ekran kartı ve işlemci yükseltirseniz evet rahatlıkla oynarsınız. Ama asıl önemli olan PSU'ınız kaç W? Veya modeli?
Yardımınız için teşekkürler hocam. Eve gidince atacağım. Hocam birde bu ses kartı sesi cızırtısız sağlıklı şekilde ulaştırımı? Mikrofonu normal mic girişine takınca çok cızırtılı alıyor.
Yanında kablosunu veriyor zaten. Hocam zaten sadece bir tane DDR nesilli RAM takabilirsiniz. DDR3 ve DDR4 birlikte çalışmaz ki performans ta düşmez. Eğer ekran kartı ve işlemci yükseltirseniz evet rahatlıkla oynarsınız. Ama asıl önemli olan PSU'ınız kaç W? Veya modeli?