Y yasolingo Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar GT730 4 GB ekran kartım var. Sürücü güncellemek istiyorum fakat "Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası alıyorum. GeForce uygulaması da yüklenmiyor aynı hatadan dolayı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Windows 10 64 Bit kullanıyorum.
Arkadaşlar GT730 4 GB ekran kartım var. Sürücü güncellemek istiyorum fakat "Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası alıyorum. GeForce uygulaması da yüklenmiyor aynı hatadan dolayı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Windows 10 64 Bit kullanıyorum.
KS KS Y yasolingo Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #11 yasolingo dedi: Valorant, BlueStacks emülatör içindeki oyunlar. AMD FX 4100, 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işlemi yapmıştım, Windows Update geldi. Acaba ondan kaynaklı bir sorun mu? Artı 0 Eksi
yasolingo dedi: Valorant, BlueStacks emülatör içindeki oyunlar. AMD FX 4100, 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işlemi yapmıştım, Windows Update geldi. Acaba ondan kaynaklı bir sorun mu?