GT730 sürücü Windows sürümüyle uyumlu değil hatası

Drbahadir

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
stj.dr
Selamlar. GT730 ekran kartımın driver güncellemesini yaparken sorun yaşıyorum. Sürücü bu Windows sürümüyle uyumlu değil gibi bir uyarı veriyor ve oyunlarda performans düşüklüğü yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistem:
i3-9100F.
GT730.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. GT730 ekran kartımın driver güncellemesini yaparken sorun yaşıyorum. Sürücü bu Windows sürümüyle uyumlu değil gibi bir uyarı veriyor ve oyunlarda performans düşüklüğü yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistem:
i3-9100F.
GT730.
8 GB RAM.

Denemeye çalıştığınız sürücü Windows veya Bit mimarinize uyumlu değil neyi anlamadınız hocam yapmayın

391.35 sürümünü indir aşağıdaki rehberden işletim sistemine uygun olacak şekilde.

windows 10 pro kurulu fakat deneme sürümünde
Driveri kendi sitesinden indirin ve Windows kaç kullanıyorsunuz
391.35 sürümünü indir aşağıdaki rehberden işletim sistemine uygun olacak şekilde.

bunu deniyorum şuanda. Tekrardan buraya yazarım teşekkürler

Son düzenleme:
hocam kusura bakmayın akşam yazamadım. Dediğiniz driverı sorunsuz şekilde kurdum fakat özellikle csgo da performansının altında fps alıyorum. 1024*768 çözünürlük ve en düşük ayarlarda bile 70 fps i geçmiyor. İnternetten baktığımda bu fps lerin çok düşük olduğunu gördüm. Bu konuda bir fikriniz var mı?

monitörüm viewsonic va 2405h ve fullhd bir monitör. Tavsiyenizi hemen deneyeceğim
hocam çözünürlüğü yükselttiğimde zaten 60 olan fps bu sefer 40lara düştü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı