GT730 vs. GT630 vs.GT420

furkan korkmazk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok fena yardıma ihtiyacım var. Bu konulardan hiç anlamıyorum.
Bilgisayarımda çok eski, hep idare ettim ama artık hiçbir şey kaldırmıyor. Arkadaşlarım ekran kartı ram filan al dediler. Ben ekran kartları baktım
Ama hangisi iyi ve hangisi bilgisayarıma uyar, kararsız kaldım. Lütfen bana yardım eder misiniz?
Anakartım tam olarak çıkmıyor internette ama %95 bu:: MSI MS 7379 G31M 3100

Araştırıp, uygun gördüğüm 4 ekran kartı da bunlar:
  1. Gigabyte Nvidia GeForce GT 730 2GB 128Bit DDR3
  2. Gigabyte Nvidia GeForce GT420 2GB 128Bit DDR3
  3. MSI Nvidia GeForce GT 630 2GB 128Bit DDR3
  4. Asus Nvidia GeForce GT 730 2GB 128Bit DDR3
Bunlardan hangisi bilgisayarıma uyar ve güzel? Başka sizin önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sistem özelliklerini ve bütçenizi yazın. Anlaşılan Casper bilgisayar kullanıyorsunuz. 2007'de üretilmiş bir Casper bilgisayar geçti elime içindeki parçalar vasat derecede. O ekran kartlarıda sizi hiç tatmin etmez. Tavsiyem yeni sistem toplayın.

İllede ben bunlardan alıcağım diyorsanız tabi ki de gt 730 ama bu serideki kartları overclock yapıcaksan al yoksa kasayı yerden yere vurarsın

Bunları alacağına R7 250 yada R7 240 falan al. Yada 2.el uygun bir kart bulursan onu al hiçbiriyle oyun oynayamazsın adam akıllı.

GT 730 GT 630' a göre daha soğuk çalışıyor. Ayrıca GT630 ' a overclock hemen hemen hiç yapılmıyor, stabilite bozuluyor. GT730 çok daha geniş overclock potansiyeline sahip (GT 630 'a kıyasen). Gel gelelim bu kartlar günümüzdeki oyunlarda pek yeterli değil (1080p çözünürlükte). Çünki bunlar multimedia odaklı kartlar. Ve lâkin oyun oynatmıyor değil MOBA bir çok oyun oynanabilir. Monitörünüzü hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz ?

Not: Tam bir çözüm için yeni bir bilgisayar toplamak şart gibi gözüküyor. Ancak şu an zamanı mı derseniz, değil derim. Döviz piyasasına paralel haraket eden ithal elektrik-elektronik malzemelerin fiyatları tavan yapmış durumda yaza doğru fiyatların daha düşük seviyelere çekileceğini umuyorum.

@DoNaMeK konuyu hortlatmış gibi oldum ama keşke 2015 yılında sistem toplasaydınız o an ki durumdan daha kötüyüz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…