GT740 sistemin oyun performansı nasıl olur?

inyhzz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim sistemim oyun performansı nedir? Zula olsun ETS 2 olsun GTA V olsun.

• CPU: i5 2400.
  • Ekran kartı: GT 740.
  • RAM: 2X 8 GB Kingston 1600 MHz.
  • Power Supply PSU: MSI MAG 550W.
  • SSD: 128 GB Izoly.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zula ve ETS 2 de orta, GTA 5 de kötü.

Merhaba arkadaşlar, benim sistemim oyun performansı nedir? Zula olsun ETS 2 olsun GTA V olsun.

• CPU: i5 2400.
  • Ekran kartı: GT 740.
  • RAM: 2X 8 GB Kingston 1600 MHz.
  • Power Supply PSU: MSI MAG 550W.
  • SSD: 128 GB Izoly.

Zula'yı çok rahat bir şekilde kaldırabilir ETS 2 orta ayarlarda aslında çok da zorlanmadan oynabileceğini düşünüyorum ama multiplayer (tmp) için değişebilir dediklerim ve GTA 5'te 900p orta detaylarda 40FPS'i zorlayabileceğini düşünüyorum. Dediklerim nokta atışı doğru olmayabilir benim düşüncelerim bu yönde.

Çünkü zulayı zamanında 2gb ram 1gb ekran kartı ile akıcı oynadığımı hatırlıyorum

Çünkü zulayı zamanında 2gb ram 1gb ekran kartı ile akıcı oynadığımı hatırlıyorum
Zulayı benim eski intel hd grafikli laptopta oynatıyordu oynar her şekilde.

Öyle ya da böyle oynarsın.

1600 AF işlemciyle 2080 darboğaz yapmıyor mu? OC ile mi kullanıyorsun?

İmzamda yazdığı üzere overclock ile kullanıyorum. Oyundan oyuna değişiyor, FPS'i sabitliyorum. Genel olarak ekran kartı kullanımım 70 80 civarında geziyor. Testlerdeki FPS'i işlemciden ötürü alamıyorum ama hiçbirinde Ultra ayarda 60 FPS altını görmedim.

Bende ileride RTX 3060 ya da RX 6600 XT düşünüyorum. OC yapamam A320 ile darboğaz olacak artık. Ekran kartından önce 3600 yada 5500 bakmam gerekecek.

Zula ve ETS 2 de orta, GTA 5 de kötü.
Öyle ya da böyle oynarsın.

1600 AF işlemciyle 2080 darboğaz yapmıyormu. OC ilemi kullanıyorsun?
Zulayı benim eski intel hd grafikli laptopta oynatıyordu oynar her şekilde.

Eywallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…