ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 Kursad Uzun dedi: Elimde var. Genişletmek için tıkla... GT 740'ı satıp üstüne biraz para ekleyip 2. el bir ekran kartı alabilirsin temiz bulursan test etmeden alma alacaksan.
Kursad Uzun dedi: Elimde var. Genişletmek için tıkla... GT 740'ı satıp üstüne biraz para ekleyip 2. el bir ekran kartı alabilirsin temiz bulursan test etmeden alma alacaksan.
Kursad Uzun Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #12 Qualty dedi: Ekran kartı işlemciye darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olabilir mi pek bilgim yok ArdaRiche1 dedi: GT 740'ı satıp üstüne biraz para ekleyip 2. el bir ekran kartı alabilirsin temiz bulursan test etmeden alma alacaksan. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şöyle düşünmüştüm şu an 1000 1200TL param var APU bir işlemci alıp ardından ekran kartı yükseltmeyi düşünmüştüm. AXCHNEER dedi: Hocam işlemci yeni ve iyi ama ekran kartı milattan kalma. Sistem alacaksanız bütçe belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem toplamayacağım yükseltme yapmayı düşünüyorum.
Qualty dedi: Ekran kartı işlemciye darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olabilir mi pek bilgim yok ArdaRiche1 dedi: GT 740'ı satıp üstüne biraz para ekleyip 2. el bir ekran kartı alabilirsin temiz bulursan test etmeden alma alacaksan. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şöyle düşünmüştüm şu an 1000 1200TL param var APU bir işlemci alıp ardından ekran kartı yükseltmeyi düşünmüştüm. AXCHNEER dedi: Hocam işlemci yeni ve iyi ama ekran kartı milattan kalma. Sistem alacaksanız bütçe belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem toplamayacağım yükseltme yapmayı düşünüyorum.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 Kursad Uzun dedi: Öyle bir durum olabilir mi pek bilgim yok Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şöyle düşünmüştüm şu an 1000 1200TL param var APU bir işlemci alıp ardından ekran kartı yükseltmeyi düşünmüştüm. Sistem toplamayacağım yükseltme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... APU alacaksan Ryzen al Intel alma hem oyunda oynarsın.
Kursad Uzun dedi: Öyle bir durum olabilir mi pek bilgim yok Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şöyle düşünmüştüm şu an 1000 1200TL param var APU bir işlemci alıp ardından ekran kartı yükseltmeyi düşünmüştüm. Sistem toplamayacağım yükseltme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... APU alacaksan Ryzen al Intel alma hem oyunda oynarsın.
Kursad Uzun Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #14 ArdaRiche1 dedi: APU alacaksan Ryzen al Intel alma hem oyunda oynarsın. Genişletmek için tıkla... İntelin Vega 8i yoktu sanırım o yüzden ryzen düşünüyorum
ArdaRiche1 dedi: APU alacaksan Ryzen al Intel alma hem oyunda oynarsın. Genişletmek için tıkla... İntelin Vega 8i yoktu sanırım o yüzden ryzen düşünüyorum
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #15 Kursad Uzun dedi: İntelin Vega 8i yoktu sanırım o yüzden ryzen düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3400g alabilirsin 1200 lira civarı şuan Vega 11 var içinde vega 8 den biraz daha performanslı
Kursad Uzun dedi: İntelin Vega 8i yoktu sanırım o yüzden ryzen düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3400g alabilirsin 1200 lira civarı şuan Vega 11 var içinde vega 8 den biraz daha performanslı
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #16 Elinizde zaten kart hazır varsa hiçbir sorun olmaz.
Kursad Uzun Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #17 Salsa dedi: Elinizde zaten kart hazır varsa hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3
Salsa dedi: Elinizde zaten kart hazır varsa hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3