GT740M Gta 5 Kaldırır mı?

evet dediğin doğru sistem tam sınırda gibi diuruyor çalışır mı çalışmaz mı tam bir tartışma konusu gibi bişey

ama bana sanki turbo boost moduyla aça bilirim ve oynayabilirim gibi geliyor özelliklerde işlemci hızına 2.3 GHz yazıyo ama görev yöneticisinden baktığımda 2.5'e falan çıkıyo turbo boost moduyla siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Hala kesinlikle diyorlar ya anlayamıyorum bu insanları...
Low-Medium ayarlarda GTA 5'i kaç kere bilgisayarda bitirdiniz acaba çok merak ettim.

Hadi GTA 4'den daha rezalet bir optimizasyon yapıldı? O zaman da kesin mi konuşacaksınız?

Yorum yaparken biraz daha önem verilmesi gerekiyor... Bilgisiz insanlar genelde böyle ileriye dönük olmayan yorumlar yapar.

Rezalet bir optimizasyon ile gelseydi en düşük ekran kartı olarak 9800 GT istemezdi.

Verdiğim cevapları inceleyiniz. Konulara nekadar hakim olduğumu anlarsınız. Ben sizin cevaplarınızı inceledim. Asıl siz bilgi düzeyinizi arttırınız. Sistem gereksinimleri açıklandı. Buradan hareketle tahmin yapıyorum. 740M'i bizzat inceledim ve kullanmıştım. Yani kısaca kimin bilgi kimin bilgisiz olduğu forumda verdiği cevaplarla gayet açık bulunmaktadır.

Kaçamak cevaplar vermeye ve konuyu saptırmaya çalışmayın lütfen, konuyu açan arkadaşa yardımcı olacaksanız olun olmayacaksanız şimdi yaptığınız gibi gereksiz bilgi kirliliğinde bulunmayın.
İleri görüşlü olmak, tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak konuşmayı gerektirir. Sizde de bu yetenek yok, herkeste olacak diye bir şey de yok.

Ayrıca diğer mesajlarınızı da inceledim, klasik bir yorumcusunuz. Abartılacak derecede bir bilginizin bulunduğunuzu görmedim. Ayrıca bunlar beni ilgilendirmez, olayı kişisel bir meseleye dönüştürmek size yakışan bir şey.
Ben burada yazdığınız mesaja karşılık bir yorumda bulundum. Kesin konuşmayın, belki yanılırsınız dedim.

Neyse dediğim gibi arkadaş bizden bu mesajları görmek için yardım istememiş bir soru sormuş ve geçen sefer verdiğim gibi cevabımı bir kez daha yineleyeyim.
Sisteminiz sınırda görünüyor, kesin konuşup açacak demiyorum ama low-medium ayarlarında oynayabilirsiniz. [bazıları gibi kesinlikle OYNAYACAKSINIZ! demedim dikkat ederseniz. ]

Evet haklı olabilirsin. Bu birazda kişilik meselesi. Ben şahsen kısa ve öz konuşmayı severim. Bilgili olduğum konuda kısa ve öz yardımcı olurum. Hikaye anlatmam. Bilmediğim ve emin olmadığım konuda susarım. Konuşurken o konu hakkında yeterliliğe sahip olurum. Örnek olarak sizin gibi hakim olmadan konuya cevap vermemeyi tercih ederim. Tabiki bu kişilik meselesi.
Aslında sizinde bahsettiğiniz gibi suç bende olabilir. Sizin gibi konular hakkında yeterliliğe sahip olmayan kişilerle tartışmak...
Bir atasözü vardı sanırım. Cahil ile münakaşa ettim yenemedim idi sanırım.
Yöneticilerden soruyu soran arkadaşı sorusuna cevap vermeleri istiyorum. Onların yeterliliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Bu sayede bir şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz Ya da gelişmeyin. Seçim sizin.

Son düzenleme:
Hahah bayılıyorum şu atasözlerine...

İnsan, kendini kurduğu cümlelerle savunamayacak noktaya gelince işin içinden sıyrılıp çıkmak için harika bir seçenek. Eminim atalarımız böyle amaçsızca kullanmamız için söylememiştir o sözleri. : ))

Ha bu arada ne demiş atalarımız? "Cahile laf anlatmak deveye hendek atlamaktan zordur." -bende bir örnek vereyim dedim. Seversiniz atasözlerini siz. - Gerçekten hak ettiniz, 2 gündür size laf anlatmaya çalışıyorum ancak sizde olmayan bazı şeylerden dolayı bir türlü anlayamıyorsunuz.

Neyse, sizin gibilerle fazla yüz göz olunca yukarıda da görüldüğü gibi konudan konuya atlama, alakasız şeyleri olaya dahil etme gibi durumlar oluşabiliyor.
Bu forumun amacının dışına çıkmamak adına bu gereksiz diyaloğa bir son veriyorum. Umarım başka bir zaman yeterince olgunluğa erişince sizinle düzgün bir fikir alışverişi, tartışma, diyalog kurabiliriz.

Hayatınızın geri kalanında başarılı olmanız dileği ile... Benimle olan kısmında başarılı olamadınız çünkü.

Son düzenleme:
Haklısın uzamasın konu. Sen bu şekilde devam et.
Bir farklı noktada ben türk değilim Almanım. Çok sık bu ülkeye gidip geliyorum iş dolayısı ile. Türkiyenin gelişememesinin nedeni sizin gibi insanların çok olması asıl. Hata bendeki sizin gibi kültür seviyesi dip kişilerle tartışmaya giriyorum. Toplum yapısıda bu şekilde devam ettiği sürece AB hayalden öteye gidemecek ki bu düşünce bence rüya. Ben sizinle olan kısımda başarılı olmadım evet. En büyük sensin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…