Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 i5 4. nesil 2.1 GHz. 8 GB RAM. GT740M ekran kartı. Rainbow Six siegae. The Elder Scrolls v: Skyrim. The Witcher 3 CoD wwıı. Battlefield 1 Fortnite. Call of Duty ghots. Sistemim hızlı Valorant'ta 100 FPS alıyorum. Tüm FPS arttırma videolarını izleyip uyguladım. 720p en düşükte 30 FPS bu oyunların hepsi açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
i5 4. nesil 2.1 GHz. 8 GB RAM. GT740M ekran kartı. Rainbow Six siegae. The Elder Scrolls v: Skyrim. The Witcher 3 CoD wwıı. Battlefield 1 Fortnite. Call of Duty ghots. Sistemim hızlı Valorant'ta 100 FPS alıyorum. Tüm FPS arttırma videolarını izleyip uyguladım. 720p en düşükte 30 FPS bu oyunların hepsi açılır mı?
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #2 Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 ve cod wwıı oynamayı çok istiyorum.
orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 ve cod wwıı oynamayı çok istiyorum.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #4 Youtube üzerinden işlemci ve ekran kartınızı yazıp oyun adını eklerseniz her türlü performans testine bakabilirsiniz.
Youtube üzerinden işlemci ve ekran kartınızı yazıp oyun adını eklerseniz her türlü performans testine bakabilirsiniz.
Jackie Paul Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #5 orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 ve R6'da rahat oynayacağını da nereden çıkardınız. Kalp krizi geçiriyor.
orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 ve R6'da rahat oynayacağını da nereden çıkardınız. Kalp krizi geçiriyor.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #6 Jackie Paul dedi: Witcher 3 ve R6'da rahat oynayacağını da nereden çıkardınız. Kalp krizi geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Mobile ibaresine dikkat etmemişim benim hatam. Yine de Witcher 3 olmasa da 720p en düşük ayarlarda R6 oynatacaktır.
Jackie Paul dedi: Witcher 3 ve R6'da rahat oynayacağını da nereden çıkardınız. Kalp krizi geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Mobile ibaresine dikkat etmemişim benim hatam. Yine de Witcher 3 olmasa da 720p en düşük ayarlarda R6 oynatacaktır.
Jackie Paul Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #7 orpheus2690 dedi: Mobile ibaresine dikkat etmemişim benim hatam. Yine de Witcher 3 olmasa da 720p en düşük ayarlarda R6 oynatacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır, oynatmayacaktır.
orpheus2690 dedi: Mobile ibaresine dikkat etmemişim benim hatam. Yine de Witcher 3 olmasa da 720p en düşük ayarlarda R6 oynatacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır, oynatmayacaktır.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #8 Jackie Paul dedi: Hayır, oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Baktığım çoğu güncel testte 720p en düşük ayarlarda aynı sistemle 30-50 FPS arası oynayış sunuyor.
Jackie Paul dedi: Hayır, oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Baktığım çoğu güncel testte 720p en düşük ayarlarda aynı sistemle 30-50 FPS arası oynayış sunuyor.
Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #9 Jackie Paul dedi: Hayır, oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben oynadım bile 1 saat olmadı başlayalı yüklüydü girdim 40 FPS flan. orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Call of Duty Warzone en düşul 25 FPS üstü olur mu? Son düzenleme: 1 Şubat 2021
Jackie Paul dedi: Hayır, oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben oynadım bile 1 saat olmadı başlayalı yüklüydü girdim 40 FPS flan. orpheus2690 dedi: Skyrim, Fortnite, The Witcher 3 ve R6 dediğiniz ayarlarda rahatlıkla oynarsınız fakat diğerleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Call of Duty Warzone en düşul 25 FPS üstü olur mu?