GT750M Ani FPS düşmesi

furky41

Hectopat
Oyun oynarken ani fps düşüyor. Sıkıntı nerede çözmüş değilim. Nvidia Experince ile oyunları optimize ediyorum gene olmuyor. GT750M ile çalıştırıyor oyunu ama format zamanı mı geldi? Laptopu alalı neredeyse 10 ay oldu format için erken diye düşünüyorum. Yedekleyecek yerde yok, D yok. CS:GO'da 130-190 fpsden biranda 30 fpsye düşüyor.

Bilgisayarınızda oyunu oynarken arka planda çalışan bir uygulama bu sorunu yaratmış olabilir. Kontrol eder misin ? İlk girişte üst düzey fps oranları görebilirsiniz ancak oyun içerisinde grafiklerin üst düzeye anlık çıkışları olabilir. Online oyun ise internet hızı kaynaklı (Trafik Yoğunluğu) bir durumda söz konusu olabilir.

Bilgisayarınızda oyunu oynarken arka planda çalışan bir uygulama bu sorunu yaratmış olabilir. Kontrol eder misin ? İlk girişte üst düzey fps oranları görebilirsiniz ancak oyun içerisinde grafiklerin üst düzeye anlık çıkışları olabilir. Online oyun ise internet hızı kaynaklı (Trafik Yoğunluğu) bir durumda söz konusu olabilir.

CS:GO'da sağ altta ping durumuna baktığım zaman sıkıntı yok fakat sv hafif oynuyor zaten. Benim fps normal değerine geliyor ve 1 dk içinde tekrar düşüyor. Lolde de bu sorun devam ediyordu. Fps sabitledim sorun çözüldü. Oyunun grafiklerini en alta indiriğim zaman bile fps düşmesi oluyor.

Başlığı değiştirdikleri için 3 gün ceza aldım. Sadece yazdıkları şey başlığa GT750M yazısı yazmaları. Bi kelime için 3 gün ceza almak hiç mantıklı gelmiyor. Sorun belki ekran kartından değil. Hemen başlığa 1 kelime ekleyip ceza veriyorsunuz.

Isınmadan dolayı fps düşüyor. Aynı durumdan bende ceza yemiştim , yazdığım başlık eksik çıktığından.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı