nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #1 2 tane sorum var. 1.'si GT840M gibi mobil bir kart masaüstü kartlarından hangisine eşit? 2.'si ise Notebookum için eGpu yapmak mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Sistem özellikleri: İntel Core İ5 4210U Nvidia Geforce GT840M 2GB 4x2 8 GB DDR3L 1600 Mhz Ram 500 GB Toshiba HDD
2 tane sorum var. 1.'si GT840M gibi mobil bir kart masaüstü kartlarından hangisine eşit? 2.'si ise Notebookum için eGpu yapmak mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Sistem özellikleri: İntel Core İ5 4210U Nvidia Geforce GT840M 2GB 4x2 8 GB DDR3L 1600 Mhz Ram 500 GB Toshiba HDD
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 29 Ağustos 2018 #2 İşlemcin pek iyi değil ben önermem EGPU yapmanı.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #3 Marla Singer dedi: İşlemcin pek iyi değil ben önermem EGPU yapmanı. Genişletmek için tıkla... Anladım peki kartım masaüstü GPU'larda hangisine eşit bir bilginiz yada tahmininiz varmı?
Marla Singer dedi: İşlemcin pek iyi değil ben önermem EGPU yapmanı. Genişletmek için tıkla... Anladım peki kartım masaüstü GPU'larda hangisine eşit bir bilginiz yada tahmininiz varmı?
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Eylül 2018 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada GT740'ın DDR3 versiyonu ile test yapılmış GT840m 2FPS daha düşük sonuç almış. EGPU olarak videoda GTX950 kullanmış ucu ucuna yetiyor bazen yetmiyor bu size bilgi verebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada GT740'ın DDR3 versiyonu ile test yapılmış GT840m 2FPS daha düşük sonuç almış. EGPU olarak videoda GTX950 kullanmış ucu ucuna yetiyor bazen yetmiyor bu size bilgi verebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 9 Eylül 2018 #5 Ben de eGPU yapma düşüncesindeyim fakat yeterli bilgim olmadığı için belki bu konuda bir şeyler çıkar takipteyim .
Ben de eGPU yapma düşüncesindeyim fakat yeterli bilgim olmadığı için belki bu konuda bir şeyler çıkar takipteyim .
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #6 Emir Öztürk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada GT740'ın DDR3 versiyonu ile test yapılmış GT840m 2FPS daha düşük sonuç almış. EGPU olarak videoda GTX950 kullanmış ucu ucuna yetiyor bazen yetmiyor bu size bilgi verebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Emir Öztürk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada GT740'ın DDR3 versiyonu ile test yapılmış GT840m 2FPS daha düşük sonuç almış. EGPU olarak videoda GTX950 kullanmış ucu ucuna yetiyor bazen yetmiyor bu size bilgi verebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.