GT840M Oyun içinde Ekran Kırılması

KeLGamer

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta Nvidia GT840M 2 GB ekran kartı var. Maalesef oyunlarda kullanamıyorum.
Oyunları ekran kartının CPU'su ile çalıştırdığımda ekranda kırılmalar meydana geliyor. Örnekte resimde göstereceğim. Acaba sorun nedir? Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
KnightOnLine 2017-11-28 20-44-48-08.jpg
KnightOnLine 2017-11-28 20-44-58-98.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda da durum böyle ise grafik işlemcinin balling yapısında veya grafik işlemci ünitelerinde bir arıza söz konusu demektir. Reballing onarım işlemi sonuç vermez ise grafik işlemci değişimi yapılacak. Veya harici grafik kartınızı aygıt yöneticisinden devreden çıkarıp işlemcinin içerisindeki dahili grafik işlemciyi kullanacaksınız. Cihazınızda ısınma sorunu yaşıyor muydunuz?

Diğer oyunlarda da durum böyle ise grafik işlemcinin balling yapısında veya grafik işlemci ünitelerinde bir arıza söz konusu demektir. Reballing onarım işlemi sonuç vermez ise grafik işlemci değişimi yapılacak. Veya harici grafik kartınızı aygıt yöneticisinden devreden çıkarıp işlemcinin içerisindeki dahili grafik işlemciyi kullanacaksınız. Cihazınızda ısınma sorunu yaşıyor muydunuz?
Evet diğer oyunlarda da durum böyle. Daha önce ısınma problemi yaşamıştım. Bilgisayarımın fanı toz dolduğu için baya ısınıyordu temizledikten sonra ısınma sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı