GT840M Valorant performansı

tt2na

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Pentester
Merhabalar. Benim bir laptopum var. Kardeşim bununla oyun oynamak istiyor. (Valorant, CS:GO...) Peki GT840M, i5-4210M, 8 GB DDR3 1000 MHz RAM mevcut olan sistemim oyunu hangi ayarlarda oynatır?

CS:GO Low ayarlarda rahat oynatır Valorant'ta oynatır diye düşünüyorum.

Merhabalar. Benim bir laptopum var. Kardeşim bununla oyun oynamak istiyor. (Valorant, CS:GO...) Peki GT840M, i5-4210M, 8 GB DDR3 1000 MHz RAM mevcut olan sistemim oyunu hangi ayarlarda oynatır?

Zor oynarsın kardeşim. Zevk almazsın diyelim ama sen bir dene.

CS:GO Low ayarlarda rahat oynatır Valorant'ta oynatır diye düşünüyorum.

Sağ ol. Bir sorum daha olacak, bu sistemle hangi Online oyunları oynayabilirim.

Bende aynı sistem var şu an tek farkı işlemci(i7 4510U) CS:GO'da en düşükte 130FPS görüyorum. Valorant oyununda ise en düşükte 100FPS alıyorum. Sana önerim Windows 8.1 kullanman.

Bende aynı sistem var şu an tek farkı işlemci(i7 4510U) CS:GO'da en düşükte 130FPS görüyorum. Valorant oyununda ise en düşükte 100FPS alıyorum. Sana önerim Windows 8.1 kullanman.

Zaten 8.1 kullanıyorum, yazdığım sistem Windows 10

i7 4510u modelli dizüstü bilgisayar da kullandım zamanında. cs go da yüksekte 60 fps sabit aldım valorantta ise 120 130 arası alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…