GT920M GTA 5'te düşük performans

batuhan5454

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Geçenlerde biriktirdiğim paraula ile Lenovo Ideapad 310 IKB adında laptopu aldım. GTA 5 minimum sistem gereksinimlerini dikkate alarak seçtim ancak oyunda bir türlü FPS'te rahat edemedim. Kısaca özelliklerini yazayım i5 7. nesil 7200U işlemci 2.50 GHz. 4 GB DDR4 RAM'i var. GeForce 920M var 2 GB.

Şimdi olay da şu ben işte GeForce Experience programıyla oyunu optimize edip (sözde kasmayacak uygun ayarlara çeken bir program) oyuna girdim ben normal ayarda beklerken bu program neredeyse çoğu şeyi orta veya yüksek ayara çekti. Oynamaya başladığımda kastığından programda herhalde hata var deyip programın ayarları kapattım. GTA 5'i en düşük ayarlara çektim hatta Low Driver falan var ayarlar düşük olması için. Ayrı bir settings dosyası onu yükledim. En düşük ayarda gene oyun kasıyor. Ne yapmam gerek? 1 aylık laptop. Ne sorunu olabilir? Daha düşük sistemlerde kasmadan oynayan adamlar var bende neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha düşük sistemle kim oynuyor? 920M gibi giriş seviyesi bir GPU ile düşük performans almanız çok normal. Hangi çözünürlük ve ayarlarda kaç FPS aldığınızı belirtin. Muhtemelen sorun yok. Sisteminiz yetersiz.
Nasıl sorun yok diyebiliyorsunuz? 730M'le bile sorunsuz GTA oynayabilenler, 10 senelik PC'lerde bile oynayabilenler var. Yanlış bilgi vermeyin, GTA optimizasyonu 920M'de sorunsuz oynamaya yetecektir. Bunu izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da 630M:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı