GT930M Battlefield 4 Multiplayer Kaldırır mı?

Battlefield multiplayer'inin şöyle bi durumu var.
64 kişilikle 24 kişilik serverlarda FPS değişimi oluyor.
ben ağırlıklı 64 kişide oynayacağım yeterli olur değilmi?
zaten low medium ayarlar arası oynarım FPS artışı için.

Son düzenleme:
İşkence çekersin multiplayer da medium-low 1366-768 ayarda single player testi var burada. Uzun süre oynadığında ısının artması ile fps düşmesini söylemeye gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aynı kişinin multiplayer testi var. kendsine multiplayer da 30+ FPS alabilirmiyim diye sorduğumda daha iyisini alırsın demişti.

MP FPS oyunlarını yüksek FPS ile oynamak her zaman daha iyidir. Ayarları yükseltme size hiçbir fayda sağlamaz adamları göremezsiniz FPS drop olur anlık patlamalarda tüm ayarları LOW yapıp sadece Mesh Quality ayarını Ultra yapmanızı öneririm. Ben ultra ayarlarda 50 FPS alabilmeme rağmen LOW 90+ FPS tercih ediyorum.

MP FPS oyunlarını yüksek FPS ile oynamak her zaman daha iyidir. Ayarları yükseltme size hiçbir fayda sağlamaz adamları göremezsiniz FPS drop olur anlık patlamalarda tüm ayarları LOW yapıp sadece Mesh Quality ayarını Ultra yapmanızı öneririm. Ben ultra ayarlarda 50 FPS alabilmeme rağmen LOW 90+ FPS tercih ediyorum.
Benim de düşüncem o şekilde zaten tek en üstteki ayarı medium'a alıyorum. Nedeni de silaha beyaz ışık değmesi çok hoş duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı