GT9400 sistem alınır mı?

AMİN5665

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bütçem kapsamında iyi bir toplama sistem buldum. Fiyatına değer mi?
i5 3470.
NVIDIA GT 9400.
600 watt Power Supply.
8 GB RAM.
500 GB HDD.
128 GB SSD.
Fiyat: 7000TL yurt dışından aliyorum.
Sadece günlük kullanım ve birkaç edit programı için kullanacağım ha bir de 1-2 futbol oyunu oynayacağım.

Bence alınmaz. İlla F/P bir sistem bulursun. Hazır sistemlere bakarsan daha iyi olur. Genelde tek tek toplamaktan daha ucuza veriyorlar. Bu arada bu sistemde bazı değişiklikler yaparak da alabilirsin. Ekran kartı çok eski. Çoğu eski oyunları bile çok zor oynatır. 600W PSU'ya gerek yok o sistemde. 500-450W yeterli olur. Ayrıca anakart, HDD ve SSD'nizin modellerini de yazarsanız daha iyi olur. Edit yapacaksanız daha çok RAM, işlemci ve HDD-SSD lazım oluyor. HDD'de edit programlarında yine yavaş kalır.

Bence alınmaz. İlla F/P bir sistem bulursun. Hazır sistemlere bakarsan daha iyi olur. Genelde tek tek toplamaktan daha ucuza veriyorlar. Bu arada bu sistemde bazı değişiklikler yaparak da alabilirsin. Ekran kartı çok eski. Çoğu eski oyunları bile çok zor oynatır. 600W PSU'ya gerek yok o sistemde. 500-450W yeterli olur. Ayrıca anakart, HDD ve SSD'nizin modellerini de yazarsanız daha iyi olur. Edit yapacaksanız daha çok RAM, işlemci ve HDD-SSD lazım oluyor. HDD'de edit programlarında yine yavaş kalır.

İnternetten buldum sistemi. Kopyala yapıştır yaptım buraya.

Hocam hazır sistem alacaksanız en az 13K bütçe olması lazım. Yurt dışından 30 euro (sanırım) üstü bir şey alamıyorsunuz. Bütçe artırmaya çalışabilirseniz daha iyi olur.

Yurt dışı dediğim yani Azerbaycan'dan alıyorum. 13K'den daha ucuza hazır sistem buluna biliyor burada.

Yurt dışı dediğim yani Azerbaycan'dan alıyorum. 13K'den daha ucuza hazır sistem buluna biliyor burada.
Hocam oradaki sistemleri bilmiyorum. Birkaç tane alabileceğiniz sistemleri buraya atabilirsiniz. Karşılaştırırız. Tabii biraz daha para biriktirip daha iyi sistemler alabilirsiniz bunu da unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı