Çözüldü GT940M sistemde Valorant sabit 13 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yani hocam çokta sıcak değilmiş açıkcası. Bende o derecelerde oynuyordum bi aralar 80-90 FPS sabit alıyordum. Hemde benim laptop seninkiden kötüydü. NVIDIA ile başlattığınıza eminseniz Intel yani görüntüyü sağlayan ekran kartınızın driverı eski veya yüklü olmayabilir.
Aygıt yöneticisinde GT940 görmüyorsan ekran kartının driverini kurabilirsin.
Ardından NVIDIA Denetim Masası'ndan Valorant'ı seçip NVIDIA ile çalıştır de.

GeForce indirip bir daha deneyeceğim umarım olur.

Formattan sonra iki ekran kartınında en güncel sürücülerini kurdunuz mu? Fan sesinden de sanırım bilgisayarınız aşırı ısınmış gibi geliyor bana, sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?

Hocam en güncel sürücüleri kurup deneyeceğim. Evet soğutucu kullanmıyorum ısınıyor bilgisayar.

GeForce indirip bir daha deneyeceğim umarım olur.

Hocam en güncel sürücüleri kurup deneyeceğim. Evet soğutucu kullanmıyorum ısınıyor bilgisayar.
Tahminimce o fan sesinden dolayı belli bir dereceyi geçtikten sonra işlemci hızının düşük bir hızda sabitlenmesi. MSI Afterburner ile sıcaklıkları ekran görüntüsü atar mısınız hocam?

Tahminimce o fan sesinden dolayı belli bir dereceyi geçtikten sonra işlemci hızının düşük bir hızda sabitlenmesi. MSI Afterburner ile sıcaklıkları ekran görüntüsü atar mısınız hocam?

Aygıt yöneticisinde GT940 görmüyorsan ekran kartının driverini kurabilirsin.
Ardından NVIDIA Denetim Masası'ndan Valorant'ı seçip NVIDIA ile çalıştır de.

NVIDIA Denetim Masası'ndan Valorant'ı NVIDIA GPU ile çalıştır dedim ama hala 13 FPS sabit. MSI Afterburner yükleyip deniyorum hocam.

Hocam sonuçlar böyle.

Son düzenleme:
Yani hocam çokta sıcak değilmiş açıkcası. Bende o derecelerde oynuyordum bi aralar 80-90 FPS sabit alıyordum. Hemde benim laptop seninkiden kötüydü. NVIDIA ile başlattığınıza eminseniz Intel yani görüntüyü sağlayan ekran kartınızın driverı eski veya yüklü olmayabilir.

Çözüm
Hocam onu nerden yükleyebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı