GT940MX FPS Düşme Sorunu

İsa Çandur

Centipat
Merhabalar bilgisayarımda"Casper Nirvana F650" CS:GO'ya girdiğimde 130 FPS'den bir anda 60 FPS'ye düşüyor. Yaklaşık 1 dakika bu şekilde oynuyorum. Sonra tekrar yükseliyor. 40 50 FPS'ye kadar düştüğü oluyor ve kasmaya başlıyor. Tüm Driver'lar falanda güncel. Lütfen çözümünü bilen varsa yardım etsin. Şimdiden herkese teşekkürler. (Intel Core i5-8250U /GT940MX /8 GB RAM /Win10 )
Ayrıca sıcaklık testleri yaptım ekran kartı 80 dereceye ulaşıyor işlemci ise 60.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıda gösterdiğim yöntemi 60 FPS olacak şekilde uygulayın.
Kullandığınz Dizüstü bilgisayar oyunlar için uygun soğutmaya sahip değil. Bu yüzden FPS sabitleyerek daha istikrarlı bir oyun deneyimi sağlayabilirsin.

merhabalar sabitleyip oynadığım zamanda kasmalar yapıyor ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartı %99 kullanımları gördüğünde normalde performansın artması beklenşr fakat tam tersi kasıyor csgo oynarken oyunu verem ettiriyor resmen silah bile alınmıyacak duruma geliyor lütfen yardım edin verdiğiniz şeyleri kullandım fakat işe yaramıyor ayrıca vsnc destekli bir oyun değildir csgo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…