SELAM BNE UTKU Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Ben kendıme ekran kartı alacağım ama anakart uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarım? Ekran kartım = GT9600 bu benım şu anki ekran kartı yenısını neye gore bakabılırım?
Ben kendıme ekran kartı alacağım ama anakart uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarım? Ekran kartım = GT9600 bu benım şu anki ekran kartı yenısını neye gore bakabılırım?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 SELAM BNE UTKU dedi: Ben kendıme ekran kartı alacağım ama anakart uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarım? Ekran kartım = GT9600 bu benım şu anki ekran kartı yenısını neye gore bakabılırım? Genişletmek için tıkla... Anakartının modeli nedir?
SELAM BNE UTKU dedi: Ben kendıme ekran kartı alacağım ama anakart uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarım? Ekran kartım = GT9600 bu benım şu anki ekran kartı yenısını neye gore bakabılırım? Genişletmek için tıkla... Anakartının modeli nedir?
SELAM BNE UTKU Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Hersiti dedi: Anakartının modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl bakabılırım