Çözüldü GT9800 sisteme Format atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efebaritt

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle kısaca sorunumu anlatayım, Windows 10 işletim sistemim vardı ayarlardan sıfırladım sistemi. Başarılı bir şekilde sıfırlandı ama parolayı doğru girmeme rağmen oturum açılmadı hatası aldım. Ben de uğraşmak istemedim Windows 7 formatı hazırladım USB'yi bağladım format kurulumunu başlattım falan bir baktım yarısına gelince hata vermiş kurulum hatası aldım. Şu an ise HDD boş sistem falan yok USB ile Linux kurmayı denedim Windows 10 denedim ama hiçbir türlü sistem kuramadım. Hepsinde hata aldım Pardus'u da denedim ama olmadı garip bir şekilde. Ve bir ekran görüntüsü ekliyorum nedense her format girişinde şöyle tireler çıkıyor ekrana.

Sistem bu:
ASUS P5KPL- am SE (anakart)
1 GB ekran kartı NVIDIA GeForce GT9800.
Intel Core Core 2 Duo.
2x2 4 GB RAM.

Dosya Ekleri

• IMG-20230101-WA0000.jpeg
    IMG-20230101-WA0000.jpeg
    640,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20230101-WA0000.jpeg
    IMG-20230101-WA0000.jpeg
    640,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nesildeki anakartlarda onboard GPU oluyor. Ekran kartını söküp anakarta bağlayıp deneyebilirsiniz.

Bu nesildeki anakartlarda onboard GPU oluyor. Ekran kartını söküp anakarta bağlayıp deneyebilirsiniz.

Format için mi efendim ve biliyorsanız bir şey daha soracağım Rufus'u hangi ayarlarda kullanmam lazım, şu ana kadar MBR olarak yazdırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Ekran kartını söküp deneyin. MBR olarak devam edin.

Çözüm
Evet hocam. Ekran kartını söküp deneyin. MBR olarak devam edin.
Hocam olmuyor sanırım bir tamirciye götürme vakti geldi teşekkür ederim.

Öncelikle kısaca sorunumu anlatayım, Windows 10 işletim sistemim vardı ayarlardan sıfırladım sistemi. Başarılı bir şekilde sıfırlandı ama parolayı doğru girmeme rağmen oturum açılmadı hatası aldım. Ben de uğraşmak istemedim Windows 7 formatı hazırladım USB'yi bağladım format kurulumunu başlattım falan bir baktım yarısına gelince hata vermiş kurulum hatası aldım. Şu an ise HDD boş sistem falan yok USB ile Linux kurmayı denedim Windows 10 denedim ama hiçbir türlü sistem kuramadım. Hepsinde hata aldım Pardus'u da denedim ama olmadı garip bir şekilde. Ve bir ekran görüntüsü ekliyorum nedense her format girişinde şöyle tireler çıkıyor ekrana.

Sistem bu:
ASUS P5KPL- am SE (anakart)
1 GB ekran kartı NVIDIA GeForce GT9800.
Intel Core Core 2 Duo.
2x2 4 GB RAM.
Edit: Ekran kartı bozulmuş çıkartılıp başarılı bir şekilde format atıldı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı