Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 17 Ağustos 2020 #11 Arkadaşlar araştırmanıza gerek yok. Ben Steam kütüphaneme koleksiyon amaçlı alacaktım. Teşekkürler hepinize.
Arkadaşlar araştırmanıza gerek yok. Ben Steam kütüphaneme koleksiyon amaçlı alacaktım. Teşekkürler hepinize.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2020 #12 Mutlu Arıcık dedi: Arkadaşlar araştırmanıza gerek yok. Ben Steam kütüphaneme koleksiyon amaçlı alacaktım. Teşekkürler hepinize. Genişletmek için tıkla... En sona bu mesajı gördüm maalesef Şöyle bir site buldum official indirme sayfası sanırım: Rockstar Classics - Free Downloads (GTA & GTA 2)
Mutlu Arıcık dedi: Arkadaşlar araştırmanıza gerek yok. Ben Steam kütüphaneme koleksiyon amaçlı alacaktım. Teşekkürler hepinize. Genişletmek için tıkla... En sona bu mesajı gördüm maalesef Şöyle bir site buldum official indirme sayfası sanırım: Rockstar Classics - Free Downloads (GTA & GTA 2)
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #13 Mutlu Arıcık dedi: Arkadaşlar Steam'de GTA 1 ve 2 harici her GTA oyununa sahibim. Koleksiyon yapmak için GTA 1 ve 2'yi almak istiyorum ama satıştan kaldırılmış. CD key olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... 1 buçuk sene sonra yazsam da bence geç değil. 3 bin lira vermeye hazırsanız. https://www.kinguin.net/tr/category/17938/grand-theft-auto-complete-bundle-including-gta-1-2-row-steam-cd-key
Mutlu Arıcık dedi: Arkadaşlar Steam'de GTA 1 ve 2 harici her GTA oyununa sahibim. Koleksiyon yapmak için GTA 1 ve 2'yi almak istiyorum ama satıştan kaldırılmış. CD key olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... 1 buçuk sene sonra yazsam da bence geç değil. 3 bin lira vermeye hazırsanız. https://www.kinguin.net/tr/category/17938/grand-theft-auto-complete-bundle-including-gta-1-2-row-steam-cd-key
R Rabişko Yoctopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2022 #14 Selam bende dediğiniz CD var sanirim.
kairido Femtopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #15 Rabişko dedi: Selam bende dediğiniz CD var sanirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba sizde gta 1 gta 2 steam keyleri varmı ?
Rabişko dedi: Selam bende dediğiniz CD var sanirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba sizde gta 1 gta 2 steam keyleri varmı ?
sscreamtolga Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #16 Ahmet Kerem Yücel dedi: 1 buçuk sene sonra yazsam da bence geç değil. 3 bin lira vermeye hazırsanız. https://www.kinguin.net/tr/category/17938/grand-theft-auto-complete-bundle-including-gta-1-2-row-steam-cd-key Genişletmek için tıkla... selam bu attığın farklı bir versiyonu kuş bakışı olan gta2 yi istiyor bu arkadaş steamden koleksiyona alcak
Ahmet Kerem Yücel dedi: 1 buçuk sene sonra yazsam da bence geç değil. 3 bin lira vermeye hazırsanız. https://www.kinguin.net/tr/category/17938/grand-theft-auto-complete-bundle-including-gta-1-2-row-steam-cd-key Genişletmek için tıkla... selam bu attığın farklı bir versiyonu kuş bakışı olan gta2 yi istiyor bu arkadaş steamden koleksiyona alcak
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2025 #17 sscreamtolga dedi: Selam bu attığın farklı bir versiyonu kuş bakışı olan GTA2'yi istiyor bu arkadaş Steam'den koleksiyona alacak Genişletmek için tıkla... Ne versiyonu bu peki?
sscreamtolga dedi: Selam bu attığın farklı bir versiyonu kuş bakışı olan GTA2'yi istiyor bu arkadaş Steam'den koleksiyona alacak Genişletmek için tıkla... Ne versiyonu bu peki?