Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.371 Makaleler 16 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #1 D. E. P modu kötü olduğu için GTA 3 HQ modunu kurdum. Bu mod için de Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Mod: GTA III HQ mod for Grand Theft Auto III Smuya dedi: D. E. P modu kötü olduğu için GTA 3 HQ modunu kurdum. Bu mod için de Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Mod: GTA III HQ mod for Grand Theft Auto III Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Türkçe yama çalıştı ama bu seferde oyun bildiğiniz Arapça gibi oldu. Bir şey anlamıyorum. Son düzenleme: 5 Kasım 2023
D. E. P modu kötü olduğu için GTA 3 HQ modunu kurdum. Bu mod için de Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Mod: GTA III HQ mod for Grand Theft Auto III Smuya dedi: D. E. P modu kötü olduğu için GTA 3 HQ modunu kurdum. Bu mod için de Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Mod: GTA III HQ mod for Grand Theft Auto III Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Türkçe yama çalıştı ama bu seferde oyun bildiğiniz Arapça gibi oldu. Bir şey anlamıyorum.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #2 İlk önce HQ modunu mu yoksa çeviriyi mi kurdunuz? Eğer ilk HQ modunu kurduysanız uyumsuzluk yaşamış olabilir türkçe yama. GTA 3'ü tekrar normal şekilde kurun ve sonrasında Türkçe yamayı sonra HQ modunu kurup deneyin. Son düzenleme: 5 Kasım 2023
İlk önce HQ modunu mu yoksa çeviriyi mi kurdunuz? Eğer ilk HQ modunu kurduysanız uyumsuzluk yaşamış olabilir türkçe yama. GTA 3'ü tekrar normal şekilde kurun ve sonrasında Türkçe yamayı sonra HQ modunu kurup deneyin.