GTA 3 mobilde tuş ayarı nasıl yapılır?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar. Telefonuma GTA 3 oyununu indirdim, oyunda sorun yok. Fakat tuşlar çok önde duruyor. Bu tuşları nasıl geriye alabilirim, bunun bir ayarı var mı? Anlatmak istediğim yeri siyah boyayla işaretledim.

Screenshot_2023-12-05-18-07-15-398_com.rockstar.gta3~2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu oyunu ve Vice City'i bir oynayamadım ya. Android 13 desteği yok. San Andreas desen cihazınızda çalışmayı durdurur yazıyor. Çok mu zor bir güncelleme getirmek.

Şu oyunu ve Vice City'i bir oynayamadım ya. Android 13 desteği yok. San Andreas desen cihazınızda çalışmayı durdurur yazıyor. Çok mu zor bir güncelleme getirmek.
Rockstar kalitesi PC portları daha beter.

Daha güncelleme de gelmez GTA Trilogy mobil geliyor Netflix tarafından. Malesef eski bir cihazınız yoksa uyumlu çalışmayacaktır.

Happy mod indir hocam. Bütün GTA serileri var. Kurulum falan istemiyor, komple her şey içinde yüklüyor.

Happy mod indir hocam. Bütün GTA serileri var. Kurulum falan istemiyor, komple her şey içinde yüklüyor.
Güvenli midir? APK değil mi? Bankacılık uygulamaları falan var çünkü sorun olmasın.

@Çınar ÇİFTÇİ Beğenmedim atma sebebin nedir? Ben arkadaşa bir soru soruyorum. Bilmiyorum uygulamanın içeriğini. Sen mi yaptın uygulamayı da bodoslama beğenmedim atıyorsun hayırdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı