V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 GTA 3 oynamak istiyorum fakat hangi videoya baksam virüs şüphesi geliyor. Düzgün çalışan bir linki olan var mı?
GTA 3 oynamak istiyorum fakat hangi videoya baksam virüs şüphesi geliyor. Düzgün çalışan bir linki olan var mı?
denizbaranseker0 Decipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.109 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 Korsan oyunların genelinde zaten mevcut bu durum. Temiz bulmak çok zor.
9 919101 Yoctopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 7 Mayıs 2025 #3 ValveVerse dedi: GTA 3 oynamak istiyorum fakat hangi videoya baksam virüs şüphesi geliyor. Düzgün çalışan bir linki olan var mı? Genişletmek için tıkla... Google'a GTA 3 indir yazıp VIP olanını indirebilirsiniz ya da orijinal istiyorsanız Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store bunu alabilirsiniz ya da Definitive Edition versiyonunu alabilirsin.
ValveVerse dedi: GTA 3 oynamak istiyorum fakat hangi videoya baksam virüs şüphesi geliyor. Düzgün çalışan bir linki olan var mı? Genişletmek için tıkla... Google'a GTA 3 indir yazıp VIP olanını indirebilirsiniz ya da orijinal istiyorsanız Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store bunu alabilirsiniz ya da Definitive Edition versiyonunu alabilirsin.